BlueCouples
Aikuiseen makuun

IFA Beach FFFF

Lapsivapaa hotelli aivan rannalla

Uudistettu, aikuiselle asiakaskunnalle suunnattu hotelli Blue Couples IFA Beach sijaitsee aivan ihanan hiekkarannan tuntumassa San Agustínissa. Rannan ja hotellin puutarhan välissä on Playa del Inglésiin johtava rantakatu. Lue lisää

Uudistettu, aikuiselle asiakaskunnalle suunnattu hotelli Blue Couples IFA Beach sijaitsee aivan ihanan hiekkarannan tuntumassa San Agustínissa. Rannan ja hotellin puutarhan välissä on Playa del Inglésiin johtava rantakatu.

Puutarhassa sijaitsevalla allasalueella on kaksi uima-allasta. Kahdessa jacuzzissa on mukava rentoutua ja nauttia poreiden suomasta hieronnasta. Ja kun kaipaat virkistävää juotavaa, on alueella aurinkovarjoin katettu allasbaari.

Ostoksia
Kävelyetäisyydellä IFA Beach -hotellista on ostoskeskus ravintoloineen ja liikkeineen.

Uudistettu ja moderni
Hotellin vastaanotto on saanut uudet kalusteet ja allasbaari raikkaamman ilmeen. Kaikki Blue Couples IFA Beachin huoneet ja juniorsviitit on uudistettu. Hotellihuoneita on saatavissa rajoitetulla merinäköalalla. Huoneilla, joista on lisäksi näkymä altaalle, on aurinkoisimmat parvekkeet.

Vaivaton All Inclusive
Hyvää ruokaa, juomaa ja musiikkia arvostavalle on IFA Beach -hotellissa mm. noutopöytäravintola ja aulabaari, jossa voit rentoutua viihdeohjelman ja elävän musiikin parissa useana iltana viikossa.

Mikäli olet varannut huoneen puolihoidolla, mutta toivoisit loman olevan vieläkin vaivattomampaa, suosittelemme varaamaan All Inclusiven.

Blue Couples IFA Beachiin ovat tervetulleita kaikki 18 vuotta täyttäneet.

Perushintaan sisältyy: Majoitus hotellihuoneessa, aamiaispöytä TAI Majoitus valitussa huonetyypissä, puolihoito (aamiais- ja päivällispöytä). Puolihoidon tai All Inclusiven varaajilla hintaan sisältyy lisäksi joulupäivällinen 25.12. ja uudenvuodenpäivällinen.

Sulje

Suosituimmat hotellit