Finnmatkojen Puerto Rico
S?k pris och boka resa

Puerto Rico

Puerto Rico on monipuolinen lomakohde Gran Canarian lounaisrannikolla. Valkoiset rakennukset kohoavat ylös laakson molempia rinteitä. Kahden pienvenesataman välillä kulkee hieno rantakatu ja tilava ranta on lomakohteen sydän. Hotellivalikoimassamme on vaihtoehtoja Pientä ja kodikasta-, Edullinen vaihtoehto-, Parhaalla paikalla- ja Perhelöytö-luokista sekä ykkössuosikki Revoli Playa. Lue lisää

Puerto Rico on monipuolinen lomakohde Gran Canarian lounaisrannikolla. Valkoiset rakennukset kohoavat ylös laakson molempia rinteitä. Kahden pienvenesataman välillä kulkee hieno rantakatu ja tilava ranta on lomakohteen sydän. Hotellivalikoimassamme on vaihtoehtoja Pientä ja kodikasta-, Edullinen vaihtoehto-, Parhaalla paikalla- ja Perhelöytö-luokista sekä ykkössuosikki Revoli Playa.

Lounaisrannikon erityisen aurinkoisen ilmaston ansiosta Puerto Rico on ollut suosittu jo yli kolmenkymmenen vuoden ajan. Aurinkoisesta Puerto Ricosta onkin tullut monen pohjoismaalaisen toinen koti. Täällä on runsaasti ravintoloita, baareja, basaareja ja pikkukauppoja. Yksi iltahuveista on rentoutua ihanassa pienvenesatamassa veneitä ja ihmisvilinää katsellen.

Matalapohjainen ranta
Suosittu hiekkaranta sijaitsee aallonmurtajan suojaamassa poukamassa. Täällä on mahdollisuus mm. purjehtia, purjelautailla, snorklata ja kokeilla syvänmerenkalastusta. Jos haluat vaihtelua kokeile naapurilomakohteen Amadoresin kullankeltaista rantaa. Rannalle kävelet merta myötäilevää kävelytietä pitkin noin 15–20 minuutissa.

Suosittelemiamme hotelleja

  • Portonovo ja Punta del Rey, jotka keskeisten sijaintiensa johdosta kuuluvat Parhaalla paikalla -luokkaan
  • Balcon del Mar tilavine huoneistoineen Perhelöytö-luokasta
  • Yksinkertainen mutta viihtyisä Edullinen vaihtoehtomme Miriam
  • Revoli Playa, Puerto Plata ja Colina Mar, kolme mukavaa huoneistohotellia, joihin monet palaavat aina uudelleen


Mielenkiintoisia retkiä 

  • Pieni saarikierros: Las Palmas ja luolakylät Guyadeque-laaksossa
  • Suuri saarikierros: kasvitieteellinen museo ja Terorin pinjamadonna
  • Päivällinen ja viihdeohjelmaa show-ravintola Garbo'sissa
  • Lasipohjaveneellä Puerto de Moganiin, osta liput kauttamme


Vuokraa auto etukäteen
Auton vuokraaminen on hyvä tapa tutustua saareen ja sen vuoristokyliin, golfkenttiin, vesipuistoihin sekä mielenkiintoiseen suurkaupunkiin Las Palmasiin. Jo matkavarauksen yhteydessä voit vuokrata auton 3–7 päiväksi. Lue lisää autonvuokrauksesta »

Sulje

Arvioitu lentoaika:

Helsingistä n. 6 t 40 min.

Lentokenttäkuljetus:

Kuljetus lentokentältä ensimmäiseen hotelliin Puerto Ricossa kestää n. 60 min. Näytä lisää

Kuljetus lentokentältä ensimmäiseen hotelliin Puerto Ricossa kestää n. 60 min.

Maksullinen lentokenttäkuljetus on varattavissa etukäteen lisämaksusta. Opas on vastassa lentokentällä, mutta ei tule mukaan bussiin.

Sulje

Suosituimmat hotellit