Finnmatkojen Punta del Rey FFF
Aikuisten kesken

Punta del Rey FFF

Huippusijainti, kaikista huoneistoista merinäköala!

Hinta alk.
545 e 595 e
15.12.2016 Lähtöpaikka Helsinki  
8 päivää
Huoneistohotelli Punta del Rey sijaitsee Puerto Ricossa rannan ja huvivenesataman yläpuolella. Kaikista huoneistoista on merinäköala ja sijainti on todella hyvä – monen vieraan mielestä jopa Puerto Ricon hotelleistamme paras. Aamiainen ja puolihoito ovat varattavissa etukäteen lisäpalveluna. Näytä lisää
Hinta alk.
545 e 595 e
15.12.2016 Lähtöpaikka Helsinki  
8 päivää

Huoneistohotelli Punta del Rey sijaitsee Puerto Ricossa rannan ja huvivenesataman yläpuolella. Kaikista huoneistoista on merinäköala ja sijainti on todella hyvä – monen vieraan mielestä jopa Puerto Ricon hotelleistamme paras. Aamiainen ja puolihoito ovat varattavissa etukäteen lisäpalveluna.

Punta del Reyn tunnelma on kodikas ja luonteva, ja hotellin työntekijöistä moni on työskennellyt hotellissa vuosia. Hotelliin on 18 vuoden ikäraja. 

Lämmitetty uima-allas
Uima-allas on lämmitetty talvikaudella ja sen ympärillä on pieni puuterassi. Allasalueella on lisäksi baari, joka on avoinna päivisin.

Näköala merelle ja laaksoon

Sijainti tarjoaa runsaiden aurinkotuntien lisäksi näköalan allasalueelta ja parvekkeilta merelle ja laaksoon. Punta del Reystä kävelet sillan ylitse, alas portaita pitkin, ja pian oletkin jo rannan, ravintoloiden ja kauppojen äärellä.

Aamiainen tai puolihoito
Hotellin lähistöllä on ruokakauppa, mutta erityisen mukavaksi lomasi teet varaamalla jo etukäteen aamiaisen tai puolihoidon. Ja kun varaat puolihoidon, sisältyy hintaan myös joulupäivällinen 24.12. ja uudenvuodenpäivällinen.

Perushintaan sisältyy: Majoitus huoneistossa, ei aterioita.

Sulje