Finnmatkojen Punta del Rey FFF
Parhaalla paikalla

Punta del Rey FFF

Huippusijainti, kaikista huoneistoista merinäköala!

Huoneistohotelli Punta del Rey sijaitsee rannan ja Puerto Ricon huvivenesataman yläpuolella. Sijainti on ehdotonta huippua, monen mielestä jopa Puerto Ricon hotelleistamme paras. Aivan hotellin lähellä on ruokakauppa, mutta voit halutessasi myös varata ateriat etukäteen lisäpalveluna. Näytä lisää

Huoneistohotelli Punta del Rey sijaitsee rannan ja Puerto Ricon huvivenesataman yläpuolella. Sijainti on ehdotonta huippua, monen mielestä jopa Puerto Ricon hotelleistamme paras. Aivan hotellin lähellä on ruokakauppa, mutta voit halutessasi myös varata ateriat etukäteen lisäpalveluna.

Uima-allas on lämmitetty talvikaudella ja sen ympärillä on pieni puuterassi. Allasalueella on lisäksi baari, joka on avoinna päivisin.

Iltaviihdettä

Uima-altaan ja ravintolan välissä on pieni esiintymislava, jolla on tarjolla hotellin järjestämää yksinkertaista viihdeohjelmaa useana viikon iltana. Voit nauttia päivällisen tai pelkästään drinkin, ja nauttia samalla illan ohjelmasta.

Kodikas tunnelma
Punta del Reyn tunnelma on kodikas ja luonteva, ja hotellin työntekijöistä moni on työskennellyt hotellissa vuosia.

Näköala merelle ja laaksoon
Sijainti tarjoaa runsaiden aurinkotuntien lisäksi näköalan allasalueelta ja parvekkeilta merelle ja laaksoon. Punta del Reystä kävelet sillan ylitse, alas portaita pitkin, ja pian oletkin jo rannan, ravintoloiden ja kauppojen äärellä.

Aamiainen tai puolihoito
Erityisen mukavaksi lomasi teet varaamalla jo etukäteen aamiaisen tai puolihoidon. Ja kun varaat puolihoidon, sisältyy hintaan myös joulupäivällinen 24.12. ja uudenvuodenpäivällinen.

Perushintaan sisältyy: Majoitus huoneistossa, ei aterioita.

Sulje