Parhaalla paikalla
Edulliset suosikkihotellit aikuisille

Punta del Rey FFF

Huippusijainti, kaikista huoneistoista merinäköala!

Huoneistohotelli Punta del Rey sijaitsee kotkanpesän lailla rannan ja Puerto Ricon huvivenesataman yläpuolella. Sijainti on ehdotonta huippua, monen mielestä jopa Puerto Ricon hotelleistamme paras. Lue lisää

Huoneistohotelli Punta del Rey sijaitsee kotkanpesän lailla rannan ja Puerto Ricon huvivenesataman yläpuolella. Sijainti on ehdotonta huippua, monen mielestä jopa Puerto Ricon hotelleistamme paras.

Punta del Rey on ollut pohjoismaalaisten suosikki jo monen vuoden ajan, ja ilolla voimme todeta, että hotelli on vielä parantunut entisestään. Aurinkotuolit ovat uudet ja allasalue on saanut uuden terrakotan värisen laatoituksen ja pienen puuterassin talvikaudella lämmitetyn uima-altaan ympärille. Allasbaari on avoinna päiväsaikaan.

Iltaviihdettä
Uima-altaan ja ravintolan välissä on pieni esiintymislava, jolla on tarjolla hotellin järjestämää yksinkertaista viihdeohjelmaa useana viikon iltana. Voit nauttia päivällisen tai pelkästään drinkin, ja nauttia samalla illan ohjelmasta.

Kodikas tunnelma
Punta del Reyn tunnelma on rento ja luonteva, ja hotellin työntekijöistä moni on työskennellyt hotellissa vuosia.

Sijainti tarjoaa runsaiden aurinkotuntien lisäksi hienon ja joskus jopa henkeäsalpaavan näköalan allasalueelta ja parvekkeilta merelle ja laaksoon.

Punta del Reystä kävelet sillan ylitse, alas portaita pitkin, ja pian oletkin jo rannan, ravintoloiden ja kauppojen äärellä.

Perushintaan sisältyy: Majoitus huoneistossa, ei aterioita.

Sulje

Suosituimmat hotellit