Finnmatkojen Portonovo FFF+
Parhaalla paikalla

Portonovo FFF+

Täydellinen sijainti lähellä satamaa ja rantaa

Huoneistohotelli Portonovo sijaitsee erinomaisella paikalla aivan Puerto Ricon venesataman äärellä ja sillä on paljon kanta-asiakkaita. Sijainti mahdollistaa kävelyn niin rantaan, puistoon kuin ostoskeskukseenkin ilman, että tarvitsee kiivetä portaita tai jyrkkää rinnettä ylös ja alas. Näytä lisää

Huoneistohotelli Portonovo sijaitsee erinomaisella paikalla aivan Puerto Ricon venesataman äärellä ja sillä on paljon kanta-asiakkaita. Sijainti mahdollistaa kävelyn niin rantaan, puistoon kuin ostoskeskukseenkin ilman, että tarvitsee kiivetä portaita tai jyrkkää rinnettä ylös ja alas.

Aurinkotuolein kalustettua Portonovon tilavaa aurinkoterassia ympäröivät nurmialueet ja muutamat harvat puut, jotka eivät kuitenkaan peitä näköalaa huvivenesatamaan ja uima-altaalle. Uima-allas on lämmitetty talvisin.

Tilavat huoneistot
Tilavat huoneistot on varustettu avokeittiöllä, joka houkuttelee ruoanlaittoon; Portonovon vieressä on lähin supermarket. 

Useita ravintoloita lähistöllä
Jos mieluummin syöt illallisen ravintolassa, ei hotellilta tarvitse lähteä kauas. Portonovon välittömässä läheisyydessä on useita hyviä ravintoloita, jotka tarjoilevat mm. espanjalaisia ja intialaisia herkkuja. 

Jacaranda-ravintolasta on mahdollisuus tilata ruokaa ja juomia suoraan huoneistoon.

Perushintaan sisältyy: Majoitus valitussa huoneistotyypissä, ei aterioita.

Sulje