Parhaalla paikalla
Edulliset suosikkihotellit aikuisille

Portonovo FFF+

Täydellinen sijainti lähellä satamaa ja rantaa

On helppo ymmärtää, miksi monet lomailijat palaavat huoneistohotelli Portonovoon yhä uudelleen. Hotelli sijaitsee erinomaisella paikalla aivan Puerto Ricon venesataman luona, josta on helppo kävellä niin rantaan, puistoon kuin ostoskeskukseenkin ilman, että tarvitsee kiivetä portaita tai jyrkkää rinnettä ylös ja alas. Lue lisää

On helppo ymmärtää, miksi monet lomailijat palaavat huoneistohotelli Portonovoon yhä uudelleen. Hotelli sijaitsee erinomaisella paikalla aivan Puerto Ricon venesataman luona, josta on helppo kävellä niin rantaan, puistoon kuin ostoskeskukseenkin ilman, että tarvitsee kiivetä portaita tai jyrkkää rinnettä ylös ja alas.

Aurinkotuolein kalustettua Portonovon tilavaa aurinkoterassia ympäröivät nurmialueet ja muutamat harvat puut, jotka eivät kuitenkaan peitä näköalaa huvivenesatamaan ja uima-altaalle. Uima-allas on lämmitetty talvisin.

Hyvinvarustetut huoneistot
Tilavat huoneistot on varustettu avokeittiöllä, joka houkuttelee ruoanlaittoon; Portonovon vieressä on supermarket. Ateriat on mukava nauttia parvekkeella tai maaterassilla, jolle aurinko paistaa monta tuntia päivässä.

Useita ravintoloita lähistöllä
Jos mieluummin syöt illallisen ravintolassa, ei hotellilta tarvitse lähteä kauas. Portonovon välittömässä läheisyydessä on useita hyviä ravintoloita, jotka tarjoilevat mm. espanjalaisia, intialaisia ja muita erikoisuuksia.

Jacaranda-ravintolasta on mahdollisuus tilata ruokaa ja juomia suoraan huoneistoon.

Perushintaan sisältyy: Majoitus huoneistossa, ei aterioita.

Sulje

Suosituimmat hotellit