Parhaalla paikalla
Edulliset suosikkihotellit aikuisille

Portonovo FFF+

Täydellinen sijainti lähellä satamaa ja rantaa

Hinta alk.
580 e775 e
15.12.2014 Lähtöpaikka Vaasa 8 päivää
Huoneistohotelli Portonovo sijaitsee erinomaisella paikalla aivan Puerto Ricon venesataman äärellä ja sillä on paljon kanta-asiakkaita. Lyömätön sijainti mahdollistaa kävelyn niin rantaan, puistoon kuin ostoskeskukseenkin ilman, että tarvitsee kiivetä portaita tai jyrkkää rinnettä ylös ja alas. Lue lisää
Hinta alk.
580 e775 e
15.12.2014 Lähtöpaikka Vaasa 8 päivää

Huoneistohotelli Portonovo sijaitsee erinomaisella paikalla aivan Puerto Ricon venesataman äärellä ja sillä on paljon kanta-asiakkaita. Lyömätön sijainti mahdollistaa kävelyn niin rantaan, puistoon kuin ostoskeskukseenkin ilman, että tarvitsee kiivetä portaita tai jyrkkää rinnettä ylös ja alas.

Aurinkotuolein kalustettua Portonovon tilavaa aurinkoterassia ympäröivät nurmialueet ja muutamat harvat puut, jotka eivät kuitenkaan peitä näköalaa huvivenesatamaan ja uima-altaalle. Uima-allas on lämmitetty talvisin.

Hyvinvarustetut huoneistot
Tilavat huoneistot on varustettu avokeittiöllä, joka houkuttelee ruoanlaittoon; Portonovon vieressä on lähin supermarket. Ateriat on mukava nauttia parvekkeella tai maaterassilla, jolle aurinko paistaa monta tuntia päivässä.

Useita ravintoloita lähistöllä
Jos mieluummin syöt illallisen ravintolassa, ei hotellilta tarvitse lähteä kauas. Portonovon välittömässä läheisyydessä on useita hyviä ravintoloita, jotka tarjoilevat mm. espanjalaisia, intialaisia ja muita erikoisuuksia.

Jacaranda-ravintolasta on mahdollisuus tilata ruokaa ja juomia suoraan huoneistoon.

Perushintaan sisältyy: Majoitus valitussa huoneistotyypissä, ei aterioita.

Sulje

Suosituimmat hotellit