Finnmatkojen Balcon del Mar FFF+
Perhelöytö

Balcon del Mar FFF+

Suuret parvekkeet ja useita lisävuoteita

Perheen ylläpitämän, Puerto Ricossa sijaitsevan Balcon del Marin huoneistot ovat tilavia ja niissä on hyvin varusteltu keittosyvennys. Parvekkeet ja maaparvekkeet ovat suuria, peräti 20 m², ja useimmilta on näkymä yli laakson Amadoresin rantaan. Näytä lisää

Perheen ylläpitämän, Puerto Ricossa sijaitsevan Balcon del Marin huoneistot ovat tilavia ja niissä on hyvin varusteltu keittosyvennys. Parvekkeet ja maaparvekkeet ovat suuria, peräti 20 m², ja useimmilta on näkymä yli laakson Amadoresin rantaan.

Kaksiot ovat hyvin suunniteltuja, olohuoneessa on mukava sohvanurkkaus, ja lisävuoteissa on tilaa kahdelle aikuiselle tai kolmelle lapselle. Tänne mahtuu mukavasti koko perhe, lisäksi ulkona on kivasti tilaa lasten leikkiä ja juoksennella.

Lämmitetty uima-allas ja hieno näköala
Balcon del Mar käsittää kaksi yhteenrakennettua osaa ja kaksi allasaluetta. Toisella on lastenallas sekä lämmitetty uima-allas, ja toisella allasbaari ja suuri aurinkoterassi, jossa on runsaasti tilaa aurinkotuoleille. Täällä voit nauttia näköalasta laaksoon ja Atlantille.

Hyvä sijainti ja oma minimarket
Hotelli sijaitsee rauhallisella paikalla kukkulalla Puerto Ricon ja Amadoresin välissä. Hotellin minimarketista voi ostaa mm. tuoretta leipää ja monia pohjoismaisia ruokatarvikkeita. Europa-ostoskeskus, josta löydät niin kauppoja, baareja kuin ravintoloitakin, on vain lyhyen kävelymatkan päässä.

Perushintaan sisältyy: Majoitus valitussa huoneistotyypissä, ei aterioita.

Sulje