Puerto Rico

Puerto Rico kuuluu Gran Canarian klassisiin lomakohteisiin. Se sijaitsee kauniilla paikalla saaren lounaisrannikolla. Rakennukset kohoavat ylös laakson molempia rinteitä, joiden alapuolella on meri ja hieno hiekkaranta. Hotellivalikoimasta löydät vaihtoehtoja mm. Pientä ja kodikasta -, Edullinen vaihtoehto -, Villa ja uima-allas- sekä Parhaalla paikalla -otsikoiden alta sekä kestosuosikin, Revoli Playan. Lue lisää

Puerto Rico kuuluu Gran Canarian klassisiin lomakohteisiin. Se sijaitsee kauniilla paikalla saaren lounaisrannikolla. Rakennukset kohoavat ylös laakson molempia rinteitä, joiden alapuolella on meri ja hieno hiekkaranta. Hotellivalikoimasta löydät vaihtoehtoja mm. Pientä ja kodikasta -, Edullinen vaihtoehto -, Villa ja uima-allas- sekä Parhaalla paikalla -otsikoiden alta sekä kestosuosikin, Revoli Playan.

Puerto Ricossa on paljon ravintoloita, baareja ja muutamia vaatekauppoja. Yksi iltahuveista on rentoutua ihanassa pienvenesatamassa veneitä ja ihmisvilinää katsellen.

Matalapohjainen ranta

Kullankeltainen, matalapohjainen ranta on suosittu, mutta tunnelma on silti mukava ja rauhallinen. Puerto Ricon länsipuolella, 15–20 minuutin kävelymatkan päässä, sijaitsee pieni Amadoresin naapurilomakohde, jonka ranta on tunnettu valkoisesta hiekastaan, joka tuo mieleen Karibian.

Paljon tekemistä

Jos haluat viettää aktiivista lomaa, on Puerto Rico hyvä valinta. Täällä on mahdollisuus monenlaiseen vesiurheiluun, esimerkiksi purjehdukseen, purjelautailuun, snorklaukseen ja syvänmerenkalastukseen. Jos matkustat koko perheen voimin, on Puerto Ricon keskustassa puisto ja leikkipaikka.

Kanta-asiakkaiden suosikkihotellit
Moni palaa Puerto Ricoon vuosi vuodelta yhä uudelleen. Useista majoitusvaihtoehdoistamme löytyvät mm. Edullinen vaihtoehto -otsikon alle valitsemamme Miriam ja Montesol-huoneistohotellit, Puerto Principe ja Gelimar Pientä ja kodikasta -otsikon alta sekä Parhaalla paikalla -luokan hotellit Portonovo ja Punta del Rey. Kanta-asiakkaiden suuri suosikki on sisustukseltaan raikas huoneistohotellimme Revoli Playa.

Retkiohjelmamme
Kun haluat nähdä ja kokea Gran Canarian laajemmin, kannattaa tutustua retkiohjelmaamme. Ohjelmassa on muun muassa ostosretkiä, patikkaretkiä vuoristossa, kokopäiväretki Palmitos Park -eläinpuistoon ja perheille sopiva jeeppi- ja kamelisafari. Jos lomailet Gran Canarialla ensimmäistä kertaa, antaa Suuri saarikierros hyvän yleiskuvan saaresta. Lue lisää kuvan yhteydessä sijaitsevan "Retket"-otsikon alta.

Vuokraa auto etukäteen
Auton vuokraaminen on myös hyvä tapa tutustua kauniiseen ja monipuoliseen Gran Canariaan. Mukavalla etäisyydellä ovat niin vuoriston vaelluspolut, golfkentät, vesipuistot kuin monet viehättävät pikkukylät. Jo matkavarauksen yhteydessä voit vuokrata auton 3–7 päiväksi. Lue lisää autonvuokrauksesta »

Sulje
Arvioitu lentoaika: Helsingistä Gran Canarialle meno n. 6 t 40 min/paluu 6 t 20 min.
Lentokenttäkuljetus: Maksullinen lentokenttäkuljetus on varattavissa etukäteen lisämaksusta. Opas on vastassa lentokentällä, mutta ei tule mukaan bussiin. Näytä lisää

Maksullinen lentokenttäkuljetus on varattavissa etukäteen lisämaksusta. Opas on vastassa lentokentällä, mutta ei tule mukaan bussiin.

Kuljetus lentokentältä ensimmäiseen hotelliin Puerto Ricossa kestää n. 60 min.

Sulje

Suosituimmat hotellit