Finnmatkojen Taurito Princess FFFF
All Inclusive Beach

Taurito Princess FFFF

Hotelli perheille rannan äärellä

Taurito Princess sijaitsee aivan Tauriton rannan äärellä. Hotelli on täydellinen valinta All Inclusive -lomaa Etelä-Kanarialta etsiville perheille. Täällä asut huippupaikalla, keskellä pientä ja rauhallista Playa Tauritoa. Kaikissa huoneissa ja juniorsviiteissä on parveke ja merinäköala. Näytä lisää

Taurito Princess sijaitsee aivan Tauriton rannan äärellä. Hotelli on täydellinen valinta All Inclusive -lomaa Etelä-Kanarialta etsiville perheille. Täällä asut huippupaikalla, keskellä pientä ja rauhallista Playa Tauritoa. Kaikissa huoneissa ja juniorsviiteissä on parveke ja merinäköala.

Taurito Princess on nykyaikainen hotelli, jossa vallitsee kansainvälinen tunnelma. Hotellissa järjestetään aktiviteetteja ja viihdeohjelmaa päivittäin. Täällä voit käydä saunassa ja hieronnassa sekä pelata tennistä ja squashia.

Suuri allasalue
Hotellilla on kahdella uima-altaalla varustettu allasalue Atlantille avautuvin näköaloin, pienempi altaista on lämmitetty talvikaudella. Alue on riittävän tilava, joten täällä ei tarvitse odotella aurinkotuolin vapautumista.

All Inclusive sisältyy hintaan
Hotellin henkilökunta on tunnettu hyvästä palveluasenteestaan ja baareja sekä ravintoloita on hotellissa useita. Pääravintolassa tarjoillaan monipuolinen noutopöytä, altaan äärellä sijaitsevassa lounasravintolassa välipaloja ja yksinkertaisempia lounasruokia.

Aivan hotellin alapuolella sijaitsee Blue Explorer -sukelluskeskus, jossa voit osallistua pohjoismaalaisten ohjaajien johdolla tehtäville snorklaus- ja sukellusretkille ja päästä näin tutustumaan Atlantin monipuoliseen vedenalaiseen maailmaan.

Perushintaan sisältyy: Majoitus valitussa huonetyypissä, All Inclusive. Joulupäivällinen 25.12. ja uudenvuodenpäivällinen.

Sulje