All Inclusive Beach
Vaivatonta lomaa lähellä rantaa

Taurito Princess FFFF

Uudistettu hotelli perheille

Uudistettu Taurito Princess sijaitsee aivan Tauriton rannan äärellä. Hotelli on täydellinen valinta All Inclusive -lomaa etsiville perheille. Täällä asut huippupaikalla, keskellä pientä ja rauhallista Playa Tauritoa nykyaikaisessa hotellissa, jossa vallitsee kansainvälinen tunnelma. Lue lisää

Uudistettu Taurito Princess sijaitsee aivan Tauriton rannan äärellä. Hotelli on täydellinen valinta All Inclusive -lomaa etsiville perheille. Täällä asut huippupaikalla, keskellä pientä ja rauhallista Playa Tauritoa nykyaikaisessa hotellissa, jossa vallitsee kansainvälinen tunnelma.

Taurito Princessissä järjestetään monenlaisia aktiviteetteja ja viihdeohjelmaa päivittäin. Täällä voit käydä saunassa ja hieronnassa sekä pelata tennistä ja squashia.

Hotellilla on kahdella uima-altaalla varustettu allasalue Atlantille avautuvin näköaloin, pienempi altaista on lämmitetty talvikaudella. Alue on riittävän tilava, joten täällä ei tarvitse odotella aurinkotuolin vapautumista.

Taurito Princess -hotellin henkilökunta on tunnettu hyvästä palveluasenteestaan. Baareja ja ravintoloita hotellissa on useita. Pääravintolassa tarjoillaan monipuolinen noutopöytä, altaan äärellä sijaitsevassa lounasravintolassa välipaloja ja yksinkertaisempia lounasruokia.

Aivan hotellin alapuolella sijaitsee Blue Explorer -sukelluskeskus, jossa voit osallistua pohjoismaalaisten ohjaajien johdolla tehtäville snorklaus- ja sukellusretkille ja päästä näin tutustumaan Atlantin monipuoliseen vedenalaiseen maailmaan.

Huonetyypistä riippumatta kaikissa huoneissa on parveke ja merinäköala.

Perushintaan sisältyy:
Majoitus valitussa huonetyypissä, All Inclusive. Joulupäivällinen 25.12. ja uudenvuodenpäivällinen.

Sulje

Suosituimmat hotellit