Finnmatkojen Suite Princess FFFF

Suite Princess FFFF

Paras hotellimme pareille, All Inclusive sisältyy hintaan!

Blue Couples Suite Princess sijaitsee lyömättömällä paikalla Tauriton rannalla Gran Canarian eteläosassa. Noutopöytäateriat sisältävä All Inclusive ja hyvä palvelu sisältyvät matkan hintaan. Suite Princess on tarkoitettu ainoastaan ilman lapsia lomaileville. Näytä lisää

Blue Couples Suite Princess sijaitsee lyömättömällä paikalla Tauriton rannalla Gran Canarian eteläosassa. Noutopöytäateriat sisältävä All Inclusive ja hyvä palvelu sisältyvät matkan hintaan. Suite Princess on tarkoitettu ainoastaan ilman lapsia lomaileville.

Täällä voitte ihailla näköalaa kauniilta terassilta ja nauttia samalla erinomaisia tapaksia tai tilata vaikka lasillisen hyvää viiniä. Useana iltana viikossa on tarjolla tanssia elävän musiikin tahdissa sekä ammattimaisia show-esityksiä lounge-tiloissa tai pianobaarissa.

Suuri allas, kuntosali ja hierontaa
Blue Couples Suite Princessissä on suuren, merenpuoleisen allasalueen ja lämmitetyn uima-altaan lisäksi kattava aktiviteettivalikoima: hyvin varustettu kuntosali, pöytätennistä, biljardia, sauna ja hierontamahdollisuus.

Asut juniorsviitissä
Kaikki juniorsviitit on sisustettu mukavasti klassiseen tyyliin, parkettilattioin. Parvekkeilta ja maaterasseilta avautuu näköala Atlantille. Kun haluat lomailla vielä mukavammin, varaa tasokkaammin sisustettu superiorjuniorsviitti.

Blue Couples Suite Princess toivottaa tervetulleeksi yli 16-vuotiaat.

Perushintaan sisältyy: Majoitus juniorsviitissä, All Inclusive. Joulupäivällinen 25.12. ja uudenvuodenpäivällinen.

Sulje