BlueCouples
Aikuiseen makuun

Suite Princess FFFF

Paras hotellimme pareille – All Inclusive sisältyy hintaan!

Blue Couples Suite Princess sijaitsee lyömättömällä paikalla Tauriton rannalla Gran Canarian eteläosassa. Korkeatasoisen palvelun sisältävä All Inclusive noutopöytätarjoiluineen sisältyy hintaan. Suite Princess on tarkoitettu ainoastaan ilman lapsia lomaileville. Lue lisää

Blue Couples Suite Princess sijaitsee lyömättömällä paikalla Tauriton rannalla Gran Canarian eteläosassa. Korkeatasoisen palvelun sisältävä All Inclusive noutopöytätarjoiluineen sisältyy hintaan. Suite Princess on tarkoitettu ainoastaan ilman lapsia lomaileville.

Täällä voitte ihailla näköalaa kauniilta terassilta ja nauttia samalla erinomaisia tapaksia tai tilata vaikka lasilliset hyvää viiniä. Useana iltana viikossa on tarjolla tanssia elävän musiikin tahdissa sekä ammattimaisia show-esityksiä lounge-tiloissa tai pianobaarissa.

Enemmän toimintaa
Blue Couples Suite Princessissä on suuren, merenpuoleisen allasalueen ja lämmitetyn uima-altaan lisäksi kattava aktiviteettivalikoima: hyvin varustettu kuntosali, minigolfia, pöytätennistä, biljardia, sauna ja hierontamahdollisuus

Asu juniorsviitissä
Kaikki juniorsviitit on sisustettu mukavasti klassiseen tyyliin, parkettilattioin ja niistä on näköala Atlantille. Kun haluat lomallesi hieman ekstraa, varaa tasokkaammin sisustettu superiorjuniorsviitti. Ja kun varaat uudistetun, tasokkaammin sisustetun superiorjuniorsviitin on maaterassin yhteydessä oma puutarha.

Blue Couples Suite Princess toivottaa tervetulleeksi yli 16-vuotiaat.

Perushintaan sisältyy: Majoitus juniorsviitissä, All Inclusive.

Sulje

Suosituimmat hotellit