Finnmatkojen Paradise Lago Taurito FFF

Paradise Lago Taurito FFF

All Inclusive -hotelli ja vesipuisto

Hinta alk.
835 e
20.04.2016 Lähtöpaikka Helsinki  
8 päivää
Paradise Lago Taurito sijaitsee keskellä Playa Tauriton laaksoa, lähellä merivesilaguunia ja vesipuistoa sekä hiekkarantaa. Kun haluat viettää aktiivista, mutta kuitenkin rentouttavaa lomaa perheen kanssa, on Splash-hotelli Paradise Lago Taurito oikea valinta. Näytä lisää
Hinta alk.
835 e
20.04.2016 Lähtöpaikka Helsinki  
8 päivää

Paradise Lago Taurito sijaitsee keskellä Playa Tauriton laaksoa, lähellä merivesilaguunia ja vesipuistoa sekä hiekkarantaa. Kun haluat viettää aktiivista, mutta kuitenkin rentouttavaa lomaa perheen kanssa, on Splash-hotelli Paradise Lago Taurito oikea valinta.

Paradise Lago Tauritossa lomasi hintaan sisältyy sisäänpääsy vesipuistoon sekä All Inclusive pääravintolassa tarjottavine noutopöytäaterioineen, välipaloineen sekä baarijuomineen. Lisäksi à la carte -ravintolassa meren äärellä on mahdollisuus syödä alennettuun hintaan.

Lämmitetty uima-allas, tennis ja kuntosali
Paradise Lago Tauriton suurella hotellialueella on talvisin lämmitetty uima-allas, pienempi lastenallas ja mahdollisuus pelata minigolfia. Ja kun mielesi tekee kuntoilla, on täällä sekä kuntosali että squash- ja tenniskentät. Iltaisin on tarjolla viihdeohjelmaa, useimmiten Plaza Arenan baarissa, jossa juomat sisältyvät hintaan.

Gran Canarian suurin hotellivesipuisto

Jos pidät vauhdista, kokeile hurjaa "Kamikaze-slidea" tai laske kaverien kanssa "Multislidea"; nämä ovat vain muutamia esimerkkejä vesipuiston monista vesiliukumäistä.

Perushintaan sisältyy: Majoitus valitussa huonetyypissä, All Inclusive. Joulupäivällinen 24.12. ja uudenvuodenpäivällinen

Sulje

Tietoa Splashista

Life guard 10-18
Total nr of slides 14

Lisää samankaltaisia hotelleja