Finnmatkojen Paradise Lago Taurito FFF

Paradise Lago Taurito FFF

All Inclusive -hotelli ja vesipuisto

Paradise Lago Taurito sijaitsee keskellä Playa Tauriton laaksoa, lähellä merivesilaguunia ja vesipuistoa sekä hiekkarantaa. Kun haluat viettää aktiivista, mutta kuitenkin rentouttavaa lomaa perheen kanssa, on Splash-hotelli Paradise Lago Taurito oikea valinta. Näytä lisää

Paradise Lago Taurito sijaitsee keskellä Playa Tauriton laaksoa, lähellä merivesilaguunia ja vesipuistoa sekä hiekkarantaa. Kun haluat viettää aktiivista, mutta kuitenkin rentouttavaa lomaa perheen kanssa, on Splash-hotelli Paradise Lago Taurito oikea valinta.

Paradise Lago Tauritossa lomasi hintaan sisältyy sisäänpääsy vesipuistoon sekä All Inclusive pääravintolassa tarjottavine noutopöytäaterioineen, välipaloineen sekä baarijuomineen. Lisäksi à la carte -ravintolassa meren äärellä on mahdollisuus syödä alennettuun hintaan.

Lämmitetty uima-allas, tennis ja kuntosali
Paradise Lago Tauriton suurella hotellialueella on talvisin lämmitetty uima-allas, pienempi lastenallas ja mahdollisuus pelata minigolfia. Ja kun mielesi tekee kuntoilla, on täällä sekä kuntosali että squash- ja tenniskentät. Iltaisin on tarjolla viihdeohjelmaa, useimmiten Plaza Arenan baarissa, jossa juomat sisältyvät hintaan.

Gran Canarian suurin hotellivesipuisto

Jos pidät vauhdista, kokeile hurjaa "Kamikaze-slidea" tai laske kaverien kanssa "Multislidea"; nämä ovat vain muutamia esimerkkejä vesipuiston monista vesiliukumäistä.

Perushintaan sisältyy: Majoitus valitussa huonetyypissä, All Inclusive. Joulupäivällinen 24.12. ja uudenvuodenpäivällinen

Sulje

Tietoa Splashista

Life guard 10-18
Total nr of slides 14