Finnmatkojen Hotel Mogan Princess & Beach Club FFF+

Hotel Mogan Princess & Beach Club FFF+

Rauhallinen sijainti, panoraamanäköaloin

All Inclusive -hotelli Mogan Princess & Beach Club sijaitsee Tauriton laakson eteläisen vuorenrinteen korkeimmalla kohdalla. Hotellibussi kulkee useita kertoja päivässä edestakaisin hiekkarannalle ja Princessin omalle beach clubille. Näytä lisää

All Inclusive -hotelli Mogan Princess & Beach Club sijaitsee Tauriton laakson eteläisen vuorenrinteen korkeimmalla kohdalla. Hotellibussi kulkee useita kertoja päivässä edestakaisin hiekkarannalle ja Princessin omalle beach clubille.

Ehkä juuri näköala merelle ja rauhallinen sijainti tekevät tästä hotellista niin pidetyn.

Useita uima-altaita
Hotellissa on suuri lapsiystävällinen allasalue, jossa on lämmitetty allas, sekä hieman sivummalla pienempi allasalue, jolla on mukava rentoutua iltapäivän auringossa. Suuremman altaan yhteydessä on allasbaari.

All Inclusive sisältyy hintaan


Muutamia esimerkkejä siitä, mitä on tarjolla...
  • Noutopöytä, muutaman kerran viikossa erityisellä teemalla
  • Kokkien valmistamia annoksia à la minute
  • Välipaloja, hampurilaisia ja hot dogeja
  • Lounassalaatteja ja välipaloja rantaklubilla
  • Kuumia ja kylmiä juomia

... ja paljon muuta


All Inclusive Premium

Ja pisteeksi i:n päälle: korota All Inclusivesi All Inclusive Premiumiksi, jolloin hintaan sisältyy myös merkkijuomat sekä viini ja vesi huoneissa saavuttaessa. Lisäksi Premiumiin sisältyy aamutakit ja -tossut sekä vedenkeitin, kahvi- ja teetarvikkeet ja jääkaappi.

Korkeuseroja ja paljon portaita
Mogan Princess & Beach Club on rakennettu terassimaisesti vuorenrinteelle useaan tasoon, alueella on siten runsaasti portaita. Osaan huoneista ja sviiteistä kuljetaan usealla hissillä ja portaita.

Perushintaan sisältyy: Majoitus valitussa huonetyypissä, All Inclusive. Joulupäivällinen 25.12. ja uudenvuodenpäivällinen.

Sulje