Playa Taurito

Playa Taurito on mukava rantalomakohde laakson suulla, Gran Canarian lounaisosassa. Yhä useammat valitsevat Playa Tauriton sen upeiden, rantojen äärellä sijaitsevien hotellien, vesipuiston ja puiston urheilumahdollisuuksien houkuttelemana. Valitse erityisesti kahdenkeskistä lomaa varten suunniteltu Blue Couples- tai Splash-hotelli, jossa matkan hintaan sisältyy maksuttomat sisäänpääsyt vesipuistoon. Lue lisää

Playa Taurito on mukava rantalomakohde laakson suulla, Gran Canarian lounaisosassa. Yhä useammat valitsevat Playa Tauriton sen upeiden, rantojen äärellä sijaitsevien hotellien, vesipuiston ja puiston urheilumahdollisuuksien houkuttelemana. Valitse erityisesti kahdenkeskistä lomaa varten suunniteltu Blue Couples- tai Splash-hotelli, jossa matkan hintaan sisältyy maksuttomat sisäänpääsyt vesipuistoon.

Jos rakastat vesipuistoja, on Splash-hotellimme Paradise Lago Taurito sinulle oikea valinta. Täällä asut aivan Lago Oasis -vesipuiston naapurissa ja matkan hintaan kuuluukin sisäänpääsy vesipuistoon koko loman ajan. Vesipuistosta löytyy useita enemmän ja vähemmän huimaavia vesiliukumäkiä, jotka päättyvät valtavan suureen merivesialtaaseen, jonne on rakennettu niin siltoja kuin saaria. Hotellissa hintaan sisältyy All Inclusive.

Blue Couples -hotelli rannan äärellä
Yhdellä Playa Tauriton parhaista paikoista, aivan rannalla, sijaitsee Blue Couples Suite Princess -hotellimme. Täällä kaikki ravintoloista allasalueeseen on suunniteltu ilman lapsia lomailevien pariskuntien tarpeisiin, ikäraja hotelliin on 16 vuotta. All Inclusive sisältyy myös täällä matkan hintaan.

Ystävällinen kylä meren äärellä
Itse Playa Taurito on sopivan pikkuinen kylä pienen laavarannan ympärillä. Kylän sydän on Lago Oasis -merivesilaguuni, jonne myös muiden kuin Splash-hotellimme asiakkaat voivat tulla uimaan ja nauttimaan vauhdikkaista mäistä tai vain rentoutumaan terassin aurinkotuoleille ostamalla sisäänpääsylipun.

Kuntoilua palmujen katveessa
Vesipuiston vieressä on vehreä palmuja kasvava puisto, jossa on minigolfrata sekä tennis- ja pallokenttiä.

Ravintoloita ja sukelluskeskus
Tauriton laaksossa on pikkukauppoja sekä rannan tuntumassa mukava kahvila ja ravintola houkuttelevine terasseineen. Rannalla on sukelluskeskus, joka tarjoaa sukelluskursseja sekä snorklausretkiä.

Puerto de Mogán ja Puerto Rico

Jos kaipaat vauhdikkaampaa elämänmenoa, sijaitsee idyllinen Puerto de Mogán korkeatasoisine ravintoloineen vain muutaman kilometrin päässä. Ja toisessa suunnassa, noin 9 km päässä Playa Tauritosta sijaitsee suuri ja monipuolinen Puerto Rico.

Retkiohjelmamme
Kun haluat nähdä ja kokea Gran Canarian laajemmin, kannattaa tutustua retkiohjelmaamme. Ohjelmassa on muun muassa ostosretkiä, patikkaretkiä vuoristossa, kokopäiväretki Palmitos Park -eläinpuistoon ja perheille sopiva jeeppi- ja kamelisafari. Jos lomailet Gran Canarialla ensimmäistä kertaa, antaa suuri saarikierros hyvän yleiskuvan saaresta. Retkiohjelmaan pääset tutustumaan nettisivuillamme maaliskuun loppupuolella.

Vuokraa auto etukäteen
Auton vuokraaminen on myös hyvä tapa tutustua kauniiseen ja monipuoliseen Gran Canariaan. Mukavalla etäisyydellä ovat niin vuoriston vaelluspolut, golfkentät, vesipuistot kuin monet viehättävät pikkukylät. Jo matkavarauksen yhteydessä voit vuokrata auton 3–7 päiväksi. Lue lisää autonvuokrauksesta »

Sulje
Arvioitu lentoaika: Helsingistä Gran Canarialle meno n. 6 t 40 min/paluu 6 t 20 min.
Lentokenttäkuljetus: Maksullinen lentokenttäkuljetus on varattavissa ennakkoon. Opas on vastassa lentokentällä, mutta ei tule mukaan bussiin. Näytä lisää

Maksullinen lentokenttäkuljetus on varattavissa ennakkoon. Opas on vastassa lentokentällä, mutta ei tule mukaan bussiin.

Kuljetus lentokentältä ensimmäiseen hotelliin Playa Tauritossa n. 1 t 15 min.

Sulje

Suosituimmat hotellit