Finnmatkojen Seaside Hotel Sandy Beach FFFF

Seaside Hotel Sandy Beach FFFF

Yksi Gran Canarian parhaista All Inclusive -palveluista!

Seaside Hotel Sandy Beach on yksi Playa del Inglesin parhaista All Inclusive -hotelleista. Se sijaitsee vain muutaman sadan metrin päässä pitkältä hiekkarannalta. Hotelliketju on tunnettu yksilöllisestä palvelusta ja erinomaisesta ruoasta. Voit valita joko hotellihuoneen, perhehuoneen tai juniorsviitin. Näytä lisää

Seaside Hotel Sandy Beach on yksi Playa del Inglesin parhaista All Inclusive -hotelleista. Se sijaitsee vain muutaman sadan metrin päässä pitkältä hiekkarannalta. Hotelliketju on tunnettu yksilöllisestä palvelusta ja erinomaisesta ruoasta. Voit valita joko hotellihuoneen, perhehuoneen tai juniorsviitin.

Tässä hotellissa on kenties Gran Canarian paras All Inclusive. Pääateriat nautit palmun alla ravintolan terassilla, useimmiten tarjolla on teemapäivällisiä noutopöydästä. Kerran viikossa järjestetään gaalaillallinen. Aamiaisella on tarjolla tuoretta leipää suoraan hotellin omasta leipomosta.

Wellness-keskus
Vehreyden ympäröimällä pienellä allasalueella on lämmitetty uima-allas. Seaside Hotel Sandy Beachillä on lisäksi pieni wellness-keskus 10. kerroksessa, jossa näköalojen lisäksi voit nauttia monista erilaisista hoidoista, saunasta ja höyrysaunasta. Naturisteille on oma aurinkoterassi.

Aktiivista lomaa
Seaside Hotel Sandy Beach -hotellista löydät kaiken mukavaan lomanviettoon. Aktiivisilla liikkujilla on mahdollisuus käyttää sekä tenniskenttää että kuntosalia. Lisäksi hotellilla on pöytätennis sekä biljardi. Useina iltoina viikossa järjestetään tanssia elävän musiikin säestyksellä.

Perushintaan sisältyy: Majoitus valitussa huonetyypissä, All Inclusive.

Sulje