Finnmatkojen Seaside Hotel Sandy Beach FFFF

Seaside Hotel Sandy Beach FFFF

All Inclusive Gran Canarian parhaita!

Seaside Hotel Sandy Beach on yksi Playa del Inglésin parhaista All Inclusive -hotelleista. Se sijaitsee vain muutaman sadan metrin päässä pitkältä hiekkarannalta. Hotelliketju on tunnettu yksilöllisestä palvelusta ja erinomaisesta ruoasta. Tämä hotelli ei tee siinä asiassa poikkeusta – hotellin All Inclusive on kenties yksi koko Gran Canarian parhaista. Näytä lisää

Seaside Hotel Sandy Beach on yksi Playa del Inglésin parhaista All Inclusive -hotelleista. Se sijaitsee vain muutaman sadan metrin päässä pitkältä hiekkarannalta. Hotelliketju on tunnettu yksilöllisestä palvelusta ja erinomaisesta ruoasta. Tämä hotelli ei tee siinä asiassa poikkeusta – hotellin All Inclusive on kenties yksi koko Gran Canarian parhaista.

Voit valita joko hotellihuoneen, perhehuoneen tai juniorsviitin.

Oma leipomo
Pääateriat nautit palmun alla ravintolan terassilla, useimmiten tarjolla on teemapäivällisiä noutopöydästä. Kerran viikossa järjestetään gaalaillallinen. Aamiaisella on tarjolla tuoretta leipää suoraan hotellin omasta leipomosta.

Wellness-keskus
Vehreyden ympäröimällä pienellä allasalueella on lämmitetty uima-allas. Seaside Hotel Sandy Beachillä on lisäksi pieni wellness-keskus 10. kerroksessa, jossa näköalojen lisäksi voit nauttia monista erilaisista hoidoista, saunasta ja höyrysaunasta. Naturisteille on oma aurinkoterassi.

Aktiivista lomaa
Seaside Hotel Sandy Beach -hotellista löydät kaiken mukavaan lomanviettoon. Aktiivisilla liikkujilla on mahdollisuus käyttää sekä tenniskenttää että kuntosalia. Lisäksi hotellilla on pöytätennis sekä biljardi. Useina iltoina viikossa järjestetään tanssia elävän musiikin säestyksellä.

Perushintaan sisältyy: Majoitus valitussa huonetyypissä, All Inclusive.

Sulje