Seaside Hotel Sandy Beach FFFF

All Inclusive Gran Canarian parhaita!

Vain muutaman sadan metrin päässä Playa del Inglésin suurelta ja ihastuttavalta hiekkarannalta sijaitsee yksi alueen parhaista hotelleista, Seaside Hotel Sandy Beach. Lue lisää

Vain muutaman sadan metrin päässä Playa del Inglésin suurelta ja ihastuttavalta hiekkarannalta sijaitsee yksi alueen parhaista hotelleista, Seaside Hotel Sandy Beach.

Hotelliketju Seaside on tunnettu yksilöllisestä palvelusta ja erinomaisesta ruoasta. Tämä hotelli ei tee siinä asiassa poikkeusta – hotellin All Inclusive on kenties yksi koko Gran Canarian parhaista.

Oma leipomo
Pääateriat nautit ravintolan terassilla, palmujen alla ja useimmiten tarjolla on teemapäivällisiä noutopöydästä. Kerran viikossa järjestetään gaalaillallinen. Aamiaisella on tarjolla tuoretta leipää suoraan hotellin omasta leipomosta.

Wellness-keskus
Vehreyden ympäröimällä pienellä allasalueella on lämmitetty uima-allas. Seaside Hotel Sandy Beachillä on lisäksi pieni wellness-keskus 10. kerroksessa, jossa kauniiden näköalojen lisäksi voit nauttia monista erilaisista hoidoista, saunasta ja höyrysaunasta. Naturisteille on oma aurinkoterassi.

Aktiivista lomaa
Seaside Hotel Sandy Beach -hotellista löydät kaiken mukavaan lomanviettoon. Aktiivisilla liikkujilla on mahdollisuus käyttää sekä tenniskenttää että kuntosalia. Lisäksi hotellilla on pöytätennis sekä biljardi. Useina iltoina viikossa järjestetään tanssia elävän musiikin säestyksellä.

Voit valita joko hotellihuoneen, perhehuoneen tai juniorsviitin.

Perushintaan sisältyy: Majoitus valitussa huonetyypissä, All Inclusive.

Sulje

Suosituimmat hotellit