Parhaalla paikalla
Edulliset suosikkihotellit aikuisille

Los Girasoles FFF+

Edullinen ja viihtyisä hotelli hyvällä paikalla

Hinta alk.
515 e640 e
01.12.2014 Lähtöpaikka Helsinki 8 päivää
Los Girasolesissa asutaan mukavissa yksikerroksisissa rakennuksissa rauhallisella ja vehreällä alueella Playa del Inglésissä, palmuin reunustettujen kävelyteiden varrella. Keskeisen sijainnin ansiosta kaikki palvelut ovat mukavasti ulottuvillasi. Kaikissa huoneistoissa on oma pieni puutarha pihanurmineen ja kukkaistutuksineen. Lue lisää
Hinta alk.
515 e640 e
01.12.2014 Lähtöpaikka Helsinki 8 päivää

Los Girasolesissa asutaan mukavissa yksikerroksisissa rakennuksissa rauhallisella ja vehreällä alueella Playa del Inglésissä, palmuin reunustettujen kävelyteiden varrella. Keskeisen sijainnin ansiosta kaikki palvelut ovat mukavasti ulottuvillasi. Kaikissa huoneistoissa on oma pieni puutarha pihanurmineen ja kukkaistutuksineen.

Oma piha on kalustettu, joten voit nauttia siellä myös aamiaisen tai lounaan.

Lämmitetyt uima-altaat ympäri vuoden
Los Girasolesin uima-altaassa on poreallas ja hierovat suihkut. Sekä aikuisten että lastenallas ovat lämmitettyjä ympäri vuoden.

Lähellä ravintoloita, baareja ja kahviloita
Mikäli haluat jonain iltana syödä ulkona, ravintoloissa riittää valinnan varaa. Heti Los Girasolesin portin ulkopuolella on nimittäin useita ravintoloita, kahviloita ja baareja. Ostoskeskus Yumbo sijaitsee muutaman korttelin päässä, ja hiekkarantakin on kävelyetäisyydellä.

Perushintaan sisältyy: Majoitus huoneistossa, ei aterioita.

Sulje

Suosituimmat hotellit