Parhaalla paikalla
Edulliset suosikkihotellit aikuisille

Los Girasoles FFF+

Edullinen ja viihtyisä hotelli hyvällä paikalla

Los Girasolesissa asut mukavissa yksikerroksisissa rakennuksissa rauhallisella ja vehreällä alueella Playa del Inglésissä, palmuin reunustettujen kävelyteiden varrella. Keskeisen sijainnin ansiosta kaikki palvelut ovat mukavasti ulottuvillasi. Lue lisää

Los Girasolesissa asut mukavissa yksikerroksisissa rakennuksissa rauhallisella ja vehreällä alueella Playa del Inglésissä, palmuin reunustettujen kävelyteiden varrella. Keskeisen sijainnin ansiosta kaikki palvelut ovat mukavasti ulottuvillasi.

Täällä kaikissa huoneistoissa on oma pieni puutarha pihanurmineen ja kukkaistutuksineen. Ja koska piha on kalustettu, voit nauttia siellä myös aamiaisen tai lounaan.

Lämmitetyt uima-altaat ympäri vuoden
Los Girasolesin uima-altaassa on jacuzzi ja hierovat suihkut. Sekä aikuisten että lastenallas ovat lämmitettyjä ympäri vuoden.

Lähellä ravintoloita, baareja ja kahviloita
Mikäli haluat jonain iltana syödä ulkona, ravintoloissa riittää valinnan varaa. Heti Los Girasolesin portin ulkopuolella on nimittäin useita ravintoloita, kahviloita ja baareja. Ostoskeskus Yumbo sijaitsee muutaman korttelin päässä, ja hiekkarantakin on kävelyetäisyydellä.

Perushintaan sisältyy: Majoitus huoneistossa, ei aterioita.

Sulje

Suosituimmat hotellit