Gran Canaria Princess FFFF

Uudistettu hotelli aikuisille – rentoutumista niin keholle kuin mielelle

Uudistetussa Gran Canaria Princessissä asut keskeisellä paikalla Playa del Inglésissä, lähistöllä on niin ravintoloita, baareja kuin ostospaikkojakin. Yksi hotellin monista uudistuksista on sen suuri rentoutumiskeskus, jossa rentoutuu niin keho kuin mieli. Gran Canaria Princessiin ovat tervetulleita kaikki yli 18-vuotiaat. Lue lisää

Uudistetussa Gran Canaria Princessissä asut keskeisellä paikalla Playa del Inglésissä, lähistöllä on niin ravintoloita, baareja kuin ostospaikkojakin. Yksi hotellin monista uudistuksista on sen suuri rentoutumiskeskus, jossa rentoutuu niin keho kuin mieli. Gran Canaria Princessiin ovat tervetulleita kaikki yli 18-vuotiaat.

Hotellissa on mannermainen tunnelma, ja päivittäin järjestetään erilaisia aktiviteetteja sekä viihdeohjelmaa.

Lomailua altaalla, hierontaa vai pilatesta?
Suuressa uima-altaassa allasbaari on sijoitettu pieneen mökkiin tropiikinvehreälle pikkusaarelle, jonne pääset uiden tai kävelysiltaa pitkin. Talvisin uima-allas on lämmitetty. Uudessa rentoutumiskeskuksessa on pieni, hyvinvarustettu kuntosali, sauna, jacuzzi sekä mahdollisuus niin hierontaan kuin erilaisiin aktiviteetteihin, kuten Thai Chi ja pilates.

Asu mukavasti – varaa puolihoito
Voit nauttia runsaista noutopöytäpäivällisistä kokkien valmistaessa osaa ruoista avoimessa keittiössä. Suureen ravintolaan on rakennettu terassi, joten nyt voit nauttia ateriasi myös ulkona.

Gran Canaria Princessissä on useita baareja sekä lisäksi lounasravintola.

Perushintaan sisältyy: Majoitus hotellihuoneessa, aamiaispöytä. Joulupäivällinen (25.12.) ja uudenvuodenpäivällinen.

Sulje

Suosituimmat hotellit