Playa del Ingles

Playa del Inglés on jo pitkään ollut yksi pidetyimmistä ja monipuolisimmista rantalomakohteistamme eteläisellä Gran Canarialla. Samanaikaisesti lomakohde on muuttanut ilmettään ja tarjontaa on piristetty mm. uusilla kävelykaduilla, ostospaikoilla ja ravintoloilla. Keskeisillä paikoilla sijaitsevista hotelleistamme löydät varmasti juuri sinulle sopivan vaihtoehdon! Lue lisää

Playa del Inglés on jo pitkään ollut yksi pidetyimmistä ja monipuolisimmista rantalomakohteistamme eteläisellä Gran Canarialla. Samanaikaisesti lomakohde on muuttanut ilmettään ja tarjontaa on piristetty mm. uusilla kävelykaduilla, ostospaikoilla ja ravintoloilla. Keskeisillä paikoilla sijaitsevista hotelleistamme löydät varmasti juuri sinulle sopivan vaihtoehdon!

Päivisin elämä pyörii pääasiassa Playa del Inglésin hienon rannan ympärillä, joka ulottuu viiden kilometrin päähän hotellialueelta aina Maspalomasin hiekkadyyneille asti. Lähempänä asutusta on runsaasti aurinkotuoleja, -varjoja, rantabaareja ja vesiurheilumahdollisuuksia. Hieman kauempana hiekkadyyneillä otetaan aurinkoa omilla pyyhkeillä tai tehdään pitkiä kävelyjä vesirajassa.

Ostoksia ja ravintoloita
Osa Playa del Inglésin tunnetusta huvielämästä on keskittynyt Kashabin ja Yumbon suuriin ostoskeskuksiin, joista viimeksi mainittu on suosittu myös gayväestön keskuudessa. Molemmissa on runsaasti pitkään iltaan auki olevia kauppoja ja mielenkiintoisia ruokapaikkoja. Muutamia Playa del Inglésin parhaista ravintoloista löydät alempaa rannan ääreltä.

Kävelykatuja meren äärellä
Viihtyisät, merta myötäilevät kävelykadut yhdistävät etelärannikon eri lomakohteet. Muutaman kilometrin päässä Playa del Inglésistä sijaitsee vehmas San Agustinin puutarhakaupunki. Toiseen suuntaan kävellessäsi voit seurata rantaa Maspalomasin dyynien ympäri aina Faro de Maspalomas -majakalle ja Las Melonerasiin asti.

Hotelleja jokaisen makuun ja joka lompakolle
Etsit sitten millaista hotellia tahansa, on Playa del Inglesissä yli 20 hotellivaihtoehtoa. Tarjolla on kaikkea kahden tähden Edullinen vaihtoehto -hotellista, viiden tähden Bohemia Suites & Spa -hotelliin, joka erinomaisen designinsa ansiosta kuuluu Uniikkien hotellien -valikoimaamme. Muita vaihtoehtoja ovat esimerkiksi kaksi Pientä ja kodikasta -hotelliamme sekä Hyvän olon hotellimme Eugenia Victoria kylpylöineen. Jardin del Sol, Las Girasoles ja Sahara Playa ovat hyvien sijaintiensa ansiosta löytäneet paikkansa Parhaalla paikalla -otsikon alta.

Retkiohjelmamme
Kun haluat nähdä ja kokea Gran Canarian laajemmin, kannattaa tutustua retkiohjelmaamme. Ohjelmassa on muun muassa ostosretkiä, patikkaretkiä vuoristossa, kokopäiväretki Palmitos Park -eläinpuistoon ja perheille sopiva jeeppi- ja kamelisafari. Jos lomailet Gran Canarialla ensimmäistä kertaa, antaa Suuri saarikierros hyvän yleiskuvan saaresta. Lue lisää kuvan yhteydessä sijaitsevan "Retket"-otsikon alta.

Vuokraa auto etukäteen
Auton vuokraaminen on myös hyvä tapa tutustua kauniiseen ja monipuoliseen Gran Canariaan. Mukavalla etäisyydellä ovat niin vuoriston vaelluspolut, golfkentät, vesipuistot kuin monet viehättävät pikkukylät. Jo matkavarauksen yhteydessä voit vuokrata auton 3–7 päiväksi. Lue lisää autonvuokrauksesta »

Sulje
Arvioitu lentoaika: Helsingistä Gran Canarialle meno n. 6 t 40 min/paluu 6 t 20 min.
Lentokenttäkuljetus: Maksullinen lentokenttäkuljetus on varattavissa ennakkoon matkavarauksen yhteydessä. Opas on vastassa lentokentällä, mutta ei tule mukaan bussiin. Näytä lisää

Maksullinen lentokenttäkuljetus on varattavissa ennakkoon matkavarauksen yhteydessä. Opas on vastassa lentokentällä, mutta ei tule mukaan bussiin.

Kuljetus lentokentältä ensimmäiseen hotelliin Playa del Inglésissä kestää n. 35 min.

Sulje

Suosituimmat hotellit