Gran Canaria

Saari, joka muuttuu vuosi vuodelta raikkaammaksi, trendikkäämmäksi ja monipuolisemmaksi. Valitse lomasi laajasta valikoimastamme, jossa on kaikkea perheille sopivista Blue Villageista tyylikkäisiin spa-hotelleihin ja pieniin hotellihelmiin.

Saari, joka muuttuu vuosi vuodelta raikkaammaksi, trendikkäämmäksi ja monipuolisemmaksi. Valitse lomasi laajasta valikoimastamme, jossa on kaikkea perheille sopivista Blue Villageista tyylikkäisiin spa-hotelleihin ja pieniin hotellihelmiin. Sulje
Arvioitu lentoaika: 6 t 40 min Helsingistä.

Suosituimmat hotellit

Finnmatkojen Gran Canaria

 • Las Meloneras
  Las Meloneras
  Las Meloneras

  Las Meloneras

  Moderni lomakohde etelärannikolla lähellä Maspalomasin hiekkadyynejä. Täällä on sekä tasokkaita viiden tähden spahotelleja että perheille sopiva Blue Star.

 • Puerto Rico
  Puerto Rico
  Puerto Rico

  Puerto Rico

  Puerto Rico on monipuolinen lomakohde Gran Canarian lounaisrannikolla. Valkoiset rakennukset kohoavat ylös laakson molempia rinteitä. Kahden pienvenesataman välillä kulkee hieno rantakatu ja tilava ranta on lomakohteen sydän. Hotellivalikoimassamme on vaihtoehtoja Pientä ja kodikasta-, Edullinen vaihtoehto-, Parhaalla paikalla- ja Perhelöytö-luokista sekä ykkössuosikki Revoli Playa.

 • Puerto de Mogán
  Puerto de Mogán
  Puerto de Mogán

  Puerto de Mogán

  Puerto de Mogánin satama on suosittu kävelypaikka, jonne tullaan myös muualta saarelta. Kalastusalukset ja purjeveneet kelluvat satamassa vieri vieressä ja lähellä houkuttelevat autottomat kujat, liidunvalkeat talot ja kiemurtelevat ihmeköynnökset. Voit asua joko tasokkaasti hieman ylempänä laakson rinteellä tai Parhaalla paikalla -luokan hotelli Puerto de Moganissa keskellä huvivenesatamaa.

 • Arguineguin
  Arguineguin
  Arguineguin

  Arguineguin

  Arguineguín on viihtyisä lomakohde, jossa on helppo rentoutua. Lähellä on paljon ravintoloita, pikkukauppoja ja kaunis kävelytie rannan äärellä. Ilmasto on saaren parhaita ja voit varata hotellisi Pientä ja kodikasta -luokasta tai viiden tähden De Luxe -hotellin.

 • Amadores
  Amadores
  Amadores

  Amadores

  Amadoresin ranta on yksi Gran Canarian hienoimmista. Vaaleahiekkainen ranta sijaitsee suojaisassa lahdessa, joka sopii mataluutensa vuoksi lapsille; tilaa siellä on runsaasti kaikille. Itse lomakohde on todellinen rauhan tyyssija moneen makuun sopivine hotelleineen. Löydät lomakohteesta esimerkiksi Parhaalla paikalla- ja Spa-hotellimme.

 • Playa del Ingles
  Playa del Ingles
  Playa del Ingles

  Playa del Ingles

  Playa del Inglés on yksi monipuolisimmista rantalomakohteistamme eteläisellä Gran Canarialla. Uusien kävelykatujen ja ravintoloiden myötä lomakohde on saanut kaipaamansa piristysruiskeen. Keskeisillä paikoilla sijaitsevista hotelleistamme löydät varmasti juuri sinulle sopivan vaihtoehdon!

 • San Agustín
  San Agustín
  San Agustín

  San Agustín

  San Agustín on kuin pieni huvilakaupunki vaaleine taloineen, rehevine palmuineen ja kukkivine ihmeköynnöksineen. Vilkkaampaan Playa del Inglésiin voit kävellä rantakatua pitkin. Hotellivalikoimassamme on vaihtoehtoja Rauhallinen keidas- ja Pientä ja kodikasta-luokista.

 • Bahía Feliz
  Bahía Feliz
  Bahía Feliz

  Bahía Feliz

  Finnmatkojen "oma" lomakohde Gran Canarialla, jossa Blue Village Bahía Feliz tarjoaa runsaasti palveluita: lastenkerhon, aktiviteetteja, viihdeohjelmaa, ravintoloita ja tyylikkään fitness- ja spakeskuksen.

 • Playa Taurito
  Playa Taurito
  Playa Taurito

  Playa Taurito

  Playa Taurito on Puerto de Mogánin mukava naapurikylä korkeatasoisine All Inclusive -hotelleineen. Joukossa kaksi Splash-hotellia vesipuistolla ja Blue Couples -hotelli ilman lapsia matkustaville aikuisille.

 • Maspalomas
  Maspalomas
  Maspalomas

  Maspalomas

  Rentouttava ja vehmas alue etelärannikolla. Valikoimassamme on hotelleja De Luxe -luokasta perheystävälliseen Blue Stariin, kaikki lähellä rantaa, golfkenttää ja kuuluisia hiekkadyynejä

 • Salobre
  Salobre
  Salobre

  Salobre

  Täydellistä golflomaa! Asut viiden tähden DeLuxe -hotellissa aivan 2 x 18 -reikäisen golfkentän vieressä, eteläisellä Gran Canarialla lähellä Las Melonerasia.

 • Cruz de Tejeda
  Cruz de Tejeda
  Cruz de Tejeda

  Cruz de Tejeda

  Asu Gran Canarian kauneimmalla vuoristoalueella keskellä näköalapaikkoja, vaelluspolkuja, vehreitä raviineja ja valkeita kyliä. Romanttisessa parador-hotellissamme on spa, kuntosali ja hyvä ravintola.

 • Playa del Aguila
  Playa del Aguila
  Playa del Aguila

  Playa del Aguila

  Rauhallinen pienempi rantalomakohde kävelymatkan päässä San Agustinin ostos- ja ravintolatarjonnasta. Asu viihtyisässä huoneistohotellissamme ja ui luonnonrannoilla.

 • Agaete
  Agaete
  Agaete

  Agaete

  Viehättävä kylä Gran Canarian vehreällä pohjoispuolella. Täällä asut kylpylähotellissamme lähellä vaellusreittejä, kylän valkeaksi kalkittuja taloja sekä Teneriffalle lähteviä lauttoja.

 • Arucas
  Arucas
  Arucas

  Arucas

  Viehättävä pikkukaupunki toreineen, kahviloineen ja kiemurtelevine kujineen. Täällä asut ainutlaatuisessa La Hacienda del Buen Sucesossa, romanttisessa maaseutuhotellissa Kanariansaarten vanhimmalla haciendalla.

 • Fataga
  Fataga
  Fataga

  Fataga

  Ylhäällä vuorilla, Tuhansien palmujen laaksossa sijaitsee maalauksellinen Fatagan kylä. Asut pienessä ja aidossa hotellissa, jonka ympäristössä voi patikoida, pyöräillä, ratsastaa sekä nauttia luonnosta.

 • Las Palmas
  Las Palmas
  Las Palmas

  Las Palmas

  Yhdistä aurinkolomaan suurkaupungin syke ja kulttuuri: Las Palmas houkuttelee konserteilla ja museoilla, tapasbaareilla, ostoksilla ja kolme kilometriä pitkällä rannalla.

 • San Bartoleme de Tirajana
  San Bartoleme de Tirajana
  San Bartoleme de Tirajana

  San Bartoleme de Tirajana

  Aito pikkukaupunki hedelmä- ja viininviljelyalueella Gran Canarian vuoristoalueella. Tee vaellusretkiä luonnossa ja asu hyvien palvelujen uniikissa hotellissa, jolla on oma viinitarha.

 • Sonnenland
  Sonnenland
  Sonnenland

  Sonnenland

  Maspalomasin naapurilomakohde eteläisellä Gran Canaria. Asu edullisesti All Inclusive -hotellissa lähellä kanarialaista elämää ja saaren suurinta vesipuistoa.

 • Playa del Cura
  Playa del Cura
  Playa del Cura

  Playa del Cura

  Pieni ja harmoninen lomakohde lähes aurinkovarmalla lounaisrannikolla. Täällä asut lähellä rantaa ja mukavan matkan päässä suuremmasta Puerto Ricon lomakohteesta.

Sivun alkuun