Finnmatkojen Maspalomas

Maspalomas

Gran Canarian eteläosassa sijaitseva Maspalomas on suuri lomakohde, joka lukuisten palmujen ja matalien rakennustensa ansiosta tuntuu viihtyisältä ja rauhalliselta. Asut saaren parhaiden golfkenttien ja Maspalomasin kullankeltaisten hiekkadyynien äärellä. Hotellivalikoimassa on hyvin varustettuja Blue Star- ja RIU-hotelleja.  Lue lisää

Gran Canarian eteläosassa sijaitseva Maspalomas on suuri lomakohde, joka lukuisten palmujen ja matalien rakennustensa ansiosta tuntuu viihtyisältä ja rauhalliselta. Asut saaren parhaiden golfkenttien ja Maspalomasin kullankeltaisten hiekkadyynien äärellä. Hotellivalikoimassa on hyvin varustettuja Blue Star- ja RIU-hotelleja. 

Maspalomasin ranta on yksi Gran Canarian pisimmistä ja jatkuu aina Playa del Inglésiin asti. Aurinkotuoleja ja rantapalveluita löytyy matalan rannan majakan puoleisesta päästä. 65 m korkea Faro de Maspalomas on alueen tunnettu maamerkki. Hieman kauempana hiekkadyyneillä voit ottaa aurinkoa omalla pyyhkeellä tai kuljeskella pitkin vesirajaa.

Ravintoloita ja ostoksia
Alueella on kourallinen ravintoloita, ja lisää löytyy Playa del Inglésistä, jonne matka taksilla tai bussilla vie vain muutaman minuutin. Tai Las Melonerasista, jossa ravintoloiden lisäksi on paljon merkkiliikkeitä.

Suosittelemiamme hotelleja

  • Blue Star Dunas Maspalomas – kuusi uima.allasta ja tilavat huoneistot
  • Riu Palace Oasis – All Inclusive ja suuri palmupuutarha

 


Mielenkiintoisia retkiä

  • Päiväretki Palmitos Park -eläinpuistoon
  • Pieni saarikierros ja Las Palmas
  • Jeeppi- ja kamelisafari

 


Vuokraa auto etukäteen

Auton vuokraaminen on hyvä tapa tutustua saareen ja sen vuoristokyliin, golfkenttiin, vesipuistoihin sekä mielenkiintoiseen suurkaupunkiin Las Palmasiin. Jo matkavarauksen yhteydessä voit vuokrata auton 3–7 päiväksi. Lue lisää autonvuokrauksesta Gran Canarialla »

Sulje

Arvioitu lentoaika:

Helsingistä Gran Canarialle meno n. 6 t 40 min/paluu 6 t 20 min.

Lentokenttäkuljetus:

Varaa bussikuljetus tai oma taksi, joka vie sinut suoraan hotellillesi.   Näytä lisää

Varaa bussikuljetus tai oma taksi, joka vie sinut suoraan hotellillesi.  

Varaa bussikuljetus hotellille

Bussikuljetus Las Palmasin lentokentältä ensimmäiselle Maspalomasin hotellille n. 45 min.
Bussi kulkee useimmiten monen hotellin kautta, joten kuljetusaika saattaa vaihdella. Opas on vastassa lentokentällä ja ohjaa sinut oikeaan bussiin.

Varaa oma taksikuljetus suoraan hotellillesi
Varaa oma taksi 1–4 hlölle (sis. alle 2-vuotiaat lapset), taksi vie sinut suoraan lentokentältä omalle hotellillesi. Opas ohjaa sinut taksiin. Tarkkaa kuljetusaikaa eri hotelleille ei voida määritellä. Takseissa ei ole yleensä turvaistuimia, eikä niitä voi varata.

 

 

Sulje

Suosituimmat hotellit