Finnmatkojen Maspalomas Princess FFFF

Maspalomas Princess FFFF

Tasokas hotelli ja mahdollisuus varata All Inclusive

Hinta alk.
795 e
08.04.2015 Lähtöpaikka Helsinki  
8 päivää
Blue Star Maspalomas Princessissä Gran Canarian eteläosassa majoitut tasokkaasti  ja voit varata All Inclusiven lisämaksusta. Hotellilla on useita uima-altaita sekä hieno, keinotekoinen uimaranta ja rantabaari pääaltaan laidalla. Näytä lisää
Hinta alk.
795 e
08.04.2015 Lähtöpaikka Helsinki  
8 päivää

Blue Star Maspalomas Princessissä Gran Canarian eteläosassa majoitut tasokkaasti  ja voit varata All Inclusiven lisämaksusta. Hotellilla on useita uima-altaita sekä hieno, keinotekoinen uimaranta ja rantabaari pääaltaan laidalla.

Hotellista voit valita juuri sinulle sopivan majoitusvaihtoehdon. Jos matkustatte  kahden kesken suosittelemme sviittiä tai kahden hengen hotellihuonetta. Mikäli lomailette suuremmalla seurueella löytyy täältä huoneita jopa viidelle.

Maspalomas Princess -hotellissa on paljon tekemistä
Hotellilla on suuri puutarha ja useita altaita. Täältä löytyy toimintaa kaiken ikäisille:

  • Tennis, minigolf ja kuntoilutila
  • Aktiviteetteja päivisin ja viihdeohjelmaa iltaisin
  • Leikkipaikka ja Play Hotel -leikkitila

...sekä lähin golfkenttä n. 300 m päässä hotellilta.

De Luxe -paketti 
Superiorhotellihuoneiden hintaan sisältyy De Luxe -paketti. Mikäli varaat jonkin muun huonetyypin, voit varata sen etukäteen lisämaksusta. De Luxe -pakettiin sisältyy mm. aamutossut ja -takit, tallelokero, Play Station 3 ja WiFi huoneessa. Sekä hedelmiä, vettä & viiniä saavuttaessa.

Varaa All Inclusive
Aamiaispöytä sisältyy matkan hintaan ja All Inclusive aterioineen on varattavissa lisäpalveluna. Kun varaat All Inclusiven jo ennen matkaa, syövät alle 13-vuotiaat lapset alennettuun hintaan. Joulu- ja uudenvuodenpäivällinen sisältyvät kaikilla hintaan.

Yhdellä allasalueella sijaitsee hotellin terassiravintola La Hacienda de La Pasta, joka on avoinna lounasaikaan. Alueella on myös useita baareja sekä noutopöytäravintola, jossa myös päivällinen tarjoillaan.

Perushintaan sisältyy:
Majoitus valitussa huonetyypissä, aamiaispöytä.

Sulje