BlueStar
Monipuolista lomaa koko perheelle

Maspalomas Princess FFFF

Tasokas hotelli ja mahdollisuus varata All Inclusive

Hinta alk.
605 e630 e
03.12.2014 Lähtöpaikka Helsinki 8 päivää
Blue Star Maspalomas Princessissä Gran Canarialla asut tasokkaassa hotellissa, jolla on tarjota perheille runsaasti aktiviteetteja. Hotellilla on useita uima-altaita sekä pitkä ja hieno, keinotekoinen uimaranta ja rantabaari pääaltaan laidalla. All Inclusive on varattavissa lisämaksusta. Lue lisää
Hinta alk.
605 e630 e
03.12.2014 Lähtöpaikka Helsinki 8 päivää

Blue Star Maspalomas Princessissä Gran Canarialla asut tasokkaassa hotellissa, jolla on tarjota perheille runsaasti aktiviteetteja. Hotellilla on useita uima-altaita sekä pitkä ja hieno, keinotekoinen uimaranta ja rantabaari pääaltaan laidalla. All Inclusive on varattavissa lisämaksusta.

Suuressa puutarhassa on leikkipaikka sekä oma Play Hotel -leikkitilamme, johon lapset ovat päiväsaikaan tervetulleita satutuokioon tai yhteisiin aktiviteetteihin aikuisen seurassa.

 


Maspalomas Princess -hotellissa on lisäksi:
  • Minigolf, tennis ja kuntoilutila
  • Suuri shakkilauta puutarhassa
  • Aktiviteetteja päivisin ja viihdeohjelmaa iltaisin

...sekä golfkenttä n. 300 m päässä hotellilta.

 

Koko perheen hotelli
Blue Star Maspalomas Princess sopii koko perheelle, juniorsviiteissä on tilaa jopa viidelle. Mikäli mummo ja vaari ovat lomalla mukana, suosittelemme heille kahden hengen hotellihuonetta tai sviittiä.

De Luxe -paketti
Superiorhotellihuoneiden hintaan sisältyy De Luxe -paketti. Mikäli varaat jonkin muun huonetyypin, voit varata sen etukäteen lisämaksusta.


De Luxe -paketti sisältää seuraavat palvelut:
  • Langaton internet huoneessa
  • Tallelokero ja Play Station 3
  • Iphone-telakka radiolla
  • Aamutossut ja -takit & toalettitarvikkeita
  • Hedelmiä, vettä & viiniä saavuttaessaVaraa All Inclusive
Aamiaispöytä sisältyy matkan hintaan ja All Inclusive aterioineen on varattavissa lisäpalveluna. Kun varaat All Inclusiven jo ennen matkaa, syövät alle 13-vuotiaat lapset alennettuun hintaan. Joulu- ja uudenvuodenpäivällinen sisältyvät kaikilla hintaan.

 

Yhdellä allasalueella sijaitsee hotellin terassiravintola La Hacienda de La Pasta, joka on avoinna lounasaikaan. Alueella on myös useita baareja sekä noutopöytäravintola, jossa myös päivällinen tarjoillaan.

Perushintaan sisältyy: Majoitus valitussa huonetyypissä, aamiaispöytä.

Sulje

Suosituimmat hotellit