BlueStar
Monipuolista lomaa koko perheelle

Maspalomas Princess FFFF

Tasokas hotelli, paljon tekemistä ja uudistetut huoneet

Maspalomas Princess on uusin Blue Star -täydennyksemme Gran Canarian hotellivalikoimaan. Täällä asut tasokkaassa hotellissa, jolla on tarjota perheille runsaasti aktiviteetteja. Maspalomas Princessillä on useita uima-altaita sekä pitkä ja hieno, keinotekoinen uimaranta ja rantabaari altaan laidalla. Lue lisää

Maspalomas Princess on uusin Blue Star -täydennyksemme Gran Canarian hotellivalikoimaan. Täällä asut tasokkaassa hotellissa, jolla on tarjota perheille runsaasti aktiviteetteja. Maspalomas Princessillä on useita uima-altaita sekä pitkä ja hieno, keinotekoinen uimaranta ja rantabaari altaan laidalla.

Suuressa puutarhassa on leikkipaikka sekä oma Play Hotel -leikkitilamme, johon lapset ovat päiväsaikaan tervetulleita satutuokioon tai yhteisiin aktiviteetteihin aikuisen seurassa.


Maspalomas Princess -hotellissa on lisäksi:
  • Minigolfrata
  • Tenniskenttä
  • Kuntoilutila
  • Suuri shakkilauta puutarhassa
  • Golfkenttä 300 m päässä hotellilta
  • Aktiviteetteja päivisin

  • Viihdeohjelmaa iltaisin

Koko perheen hotelli
Blue Star Maspalomas Princess sopii koko perheelle, juniorsviiteissä on tilaa jopa viidelle. Mikäli mummo ja vaari ovat lomalla mukana, suosittelemme heille kahden hengen hotellihuonetta tai sviittiä.

De Luxe -paketti
Superiorhotellihuoneiden hintaan sisältyy De Luxe -paketti. Mikäli varaat jonkin muun huonetyypin, voit varata sen etukäteen lisämaksusta. De Luxe -paketti sisältää seuraavat palvelut:
– maksuttoman tallelokeron
– maksuttoman langattoman internetyhteyden huoneeseen
– Iphone-telakan radiolla
– Play Station 3
– aamutossut ja -takit & toalettitarvikkeita
– hedelmiä, vettä & viiniä saavuttaessa

Aamiaispöytä sisältyy hintaan, puolihoito lisämaksusta
Varaa puolihoito etukäteen, tällöin alle 13-vuotiaat lapset syövät puoleen hintaan. Juomat eivät sisälly puolihoidon hintaan.

Yhdellä allasalueella sijaitsee hotellin terassiravintola La Hacienda de La Pasta, joka on avoinna lounasaikaan. Alueella on myös useita muita baareja sekä noutopöytäravintola, jossa myös päivällinen tarjoillaan.

Perushintaan sisältyy: Majoitus valitussa huonetyypissä, aamiaispöytä.

Sulje

Suosituimmat hotellit