Finnmatkojen Koala FFF
Perhelöytö

Koala FFF

Edullinen valinta perheille, All Inclusive -mahdollisuus

Koalan tilavat huoneistot Maspalomasissa sijaitsevat suuressa puutarhassa viidellä eri alueella, joista jokaisella on oma uima-altaansa ja lastenaltaansa. Aamiaispöytä, puolihoito (sis. päivällisen noutopöydästä) ja All Inclusive on varattavissa lisäpalveluna ennen matkaa.  Näytä lisää

Koalan tilavat huoneistot Maspalomasissa sijaitsevat suuressa puutarhassa viidellä eri alueella, joista jokaisella on oma uima-altaansa ja lastenaltaansa. Aamiaispöytä, puolihoito (sis. päivällisen noutopöydästä) ja All Inclusive on varattavissa lisäpalveluna ennen matkaa. 

Täällä asut mukavasti kävelymatkan päässä San Fernandon markkinoilta ja suositusta Holiday World -huvipuistosta.

Bussikuljetus rantaan, WiFi ja minidisko
Kun haluat rannalle, kulkee hotellin maksuton bussi kolme kertaa päivässä Maspalomasin rannalle ja takaisin. Jos taas haluat jäädä hotellille, on sielläkin mukavasti tekemistäi:

  • Viisi uima-allasta, ravintola ja snackbaari
  • WiFi vastaanotossa ja huoneistoissa
  • Leikkipaikka ja pelihuone
  • Kansainvälinen lastenkerho ja minidisko
  • Kuntoilutila, aktiviteetteja päivisin sekä sauna

...ja muutaman viikon iltana viihdeohjelmaa. 

Viisi allasaluetta
Koalalla on viisi allasaluetta. Suuri uima-allas vastaanoton lähellä on lämmitetty tavikaudella, täällä järjestetään kaikki aktiviteetit. Muilla allasalueilla vallitsee rauhallinen ja rento ilmapiiri.

Edulliset huoneistot
Jos valitset superiorkaksion, sisältyy hintaan hieman parempi varustelu, kuten suurempi tv, aamutakit, allaspyyhkeet ja terassikalusteet.

Perushintaan sisältyy: Majoitus valitussa huoneistotyypissä, ei aterioita.

Sulje