Rauhallinen keidas
Hillittyä tunnelmaa

IFA Faro FFFF

Moderni hotelli täydellisellä paikalla rannalla

Hotelli IFA Faro sijaitsee aivan rannan tuntumassa ja lähellä Maspalomasin majakkaa. Hotellin asiakaskunta koostuu aikuisista ja sen sijaintia voisi kutsua parhaaksi mahdolliseksi. Hotellin ravintolasta, allasalueelta ja erityisesti aulabaarista avautuu näköala merelle sekä Maspalomasin hiekkadyyneille. Lue lisää

Hotelli IFA Faro sijaitsee aivan rannan tuntumassa ja lähellä Maspalomasin majakkaa. Hotellin asiakaskunta koostuu aikuisista ja sen sijaintia voisi kutsua parhaaksi mahdolliseksi. Hotellin ravintolasta, allasalueelta ja erityisesti aulabaarista avautuu näköala merelle sekä Maspalomasin hiekkadyyneille.

Gran Canarian saaren eteläkärjessä seisovan majakan toisella puolella on vieri vieressä kahviloita, ravintoloita ja hienoja pikkuputiikkeja.

Paljon palveluita
IFA Farossa voit viettää rentouttavaa lomaa rauhallisessa ilmapiirissä. Allasalueella on lämmitetty uima-allas, runsaasti aurinkotuoleja sekä poreallas. Hotellissa on lisäksi ravintola, baareja, kampaamo, vaatekauppa sekä pöytätennis- ja biljardipöytä.

Hotellissa on myös mahdollisuus hierontaan ja tai chin harrastamiseen. Iltaohjelmaa järjestetään viikon jokaisena iltana.

Puolihoito (päivällinen noutopöydästä) on varattavissa lisämaksusta. Puolihoidon varaavilla joulupäivällinen 25.12. ja uudenvuodenpäivällinen sisältyvät hintaan.

Perushintaan sisältyy: Majoitus hotellihuoneessa, aamiaispöytä.

Sulje

Suosituimmat hotellit