Huomasimme että käytössäsi on Internet Explorerin vanha versio. Taataksemme sinulle parhaan mahdollisen kokemuksen Finnmatkat.fi sivustolla suosittelemme sinua päivittämään selaimen uuteen versioon. Täältä löydät hyviä ja ilmaisia vaihtoehtoja »

Finnmatkojen Dunas Maspalomas FFFF
Viihtyisää lomaa aikuisille ja lapsille

Dunas Maspalomas FFFF

Blue Star – huoneistoja ja mahdollisuus All Inclusiveen

Hinta alk.
695 e 775 e
02.03.2015 Lähtöpaikka Helsinki  
8 päivää
Blue Star Dunas Maspalomas soveltuu sekä pariskunnille että suurille perheille. Hotellin sijainti Maspalomasissa on erinomainen: niin hiekkadyyneille, golfkentälle, ostoksille kuin Holiday World -huvipuistoon on mukava kävelymatka. Huoneistoissa on tilaa jopa kahdeksalle ja aamiainen, puolihoito sekä All Inclusive ovat varattavissa lisäpalveluna.  Näytä lisää
Hinta alk.
695 e 775 e
02.03.2015 Lähtöpaikka Helsinki  
8 päivää

Blue Star Dunas Maspalomas soveltuu sekä pariskunnille että suurille perheille. Hotellin sijainti Maspalomasissa on erinomainen: niin hiekkadyyneille, golfkentälle, ostoksille kuin Holiday World -huvipuistoon on mukava kävelymatka. Huoneistoissa on tilaa jopa kahdeksalle ja aamiainen, puolihoito sekä All Inclusive ovat varattavissa lisäpalveluna. 

Hotellilla on sekä huoneistoja että sviittejä, jotka sijaitsevat bungaloweissa omilla alueillaan. Valitse tämä, Dunas Maspalomas -osa, kun haluat asua huoneistossa.

Suuri puutarha ja kuusi uima-allasta...
Suuressa puutarhassa on peräti kuusi uima-allasta, lastenaltaita sekä allasbaareja. Kaksi altaista on lämmitettyjä osan aikaa talvesta. Huoneistohotelliosassa järjestetään Blue Star -aktiviteetteja ja täällä sijaitsee myös Play Hotel -leikkitalomme.  

Varaa ateriat tai kokkaa itse
Dunas Maspalomasin supermarket on suuri ja siellä on hyvät valikoimat, mm. monia pohjoismaalaisia tuotteita ja päivälehtiä. 

Aamiaisen, puolihoidon (aamiainen ja lounas- tai päivällinen noutopöydästä) tai All Inclusiven voit varata kätevästi jo etukäteen. Huoneiston ja All Inclusiven varaavat voivat nauttia välipaloista ja juomista haluamassaan baarissa; ateriat tarjoillaan huoneisto-osan ravintolassa.  

Joulupäivällinen (25.12.) sekä uudenvuodenpäivällinen sisältyvät kaikkien puolihoidon tai All Inclusiven varanneiden matkan hintaan.

Perushintaan sisältyy: Majoitus huoneistossa, ei aterioita. 

Sulje