Finnmatkojen Blue Star Dunas Maspalomas FFFF

Blue Star Dunas Maspalomas FFFF

Blue Star – huoneistoja ja mahdollisuus All Inclusiveen

Hinta alk.
550 e 600 e
08.12.2016 Lähtöpaikka Helsinki  
8 päivää
Blue Star Dunas Maspalomas soveltuu sekä pariskunnille että suurille perheille. Hotellin sijainti Maspalomasissa on erinomainen: niin hiekkadyyneille, golfkentälle, ostoksille kuin Holiday World -huvipuistoon on mukava kävelymatka. Hotellissa on sekä huoneistoja että sviittejä; puolihoito sekä All Inclusive ovat varattavissa lisäpalveluna. Näytä lisää
Hinta alk.
550 e 600 e
08.12.2016 Lähtöpaikka Helsinki  
8 päivää

Blue Star Dunas Maspalomas soveltuu sekä pariskunnille että suurille perheille. Hotellin sijainti Maspalomasissa on erinomainen: niin hiekkadyyneille, golfkentälle, ostoksille kuin Holiday World -huvipuistoon on mukava kävelymatka. Hotellissa on sekä huoneistoja että sviittejä; puolihoito sekä All Inclusive ovat varattavissa lisäpalveluna.

Hotellilla on sekä huoneistoja että sviittejä, jotka sijaitsevat bungaloweissa omilla alueillaan. 

Kaikista Blue Star -hotelleistamme löytyy:

  • Harjoitusohjelma, jonka voit toteuttaa itsenäisesti, kun sinulle parhaiten sopii
  • Runsas ja monipuolinen aamiaistarjonta, lisämaksulla tai ilman
  • Aktiviteetteja aikuisille ja lapsille 5 päivänä viikossa
  • Leikkitila, askartelua ja aktiviteetteja sekä lastenhoito-palvelu


Viini- ja kahvibaari TASTE

TASTE-baarissa voit nauttia laadukkaista kahveista ja viineistä sekä pikkupurtavasta ja leivonnaisista aikuisessa ilmapiirissä.

Suuri puutarha ja kuusi uima-allasta...
Suuressa puutarhassa on peräti kuusi uima-allasta, lastenaltaita sekä allasbaareja. Kaksi altaista on lämmitettyjä osan aikaa talvesta. Huoneistohotelliosassa järjestetään Blue Star -aktiviteetteja ja täällä sijaitsee myös Play Hotel -leikkitalomme.  

Varaa ateriat tai kokkaa itse
Dunas Maspalomasin supermarket on suuri ja siellä on hyvät valikoimat, mm. monia pohjoismaalaisia tuotteita ja päivälehtiä. 

Aamiaisen, puolihoidon (aamiainen ja lounas- tai päivällinen noutopöydästä) tai All Inclusiven voit varata kätevästi jo etukäteen. All Inclusiveen sisältyvät ateriat ja välipalat sekä jäätelöt ja baaritarjoilu haluamassasi baarissa tai buffetravintolassa koko Dunas Maspalomasin alueella. 

Joulupäivällinen (25.12.) sekä uudenvuodenpäivällinen sisältyvät kaikkien puolihoidon tai All Inclusiven varanneiden matkan hintaan.

Perushintaan sisältyy: Majoitus valitussa huonetyypissä, aamiaispöytä.
TAI
Perushintaan sisältyy: Majoitus huoneistossa, ei aterioita. 

Sulje