Finnmatkojen Lopesan Villa del Conde Resort & Thalasso FFFFF
De Luxe

Lopesan Villa del Conde Resort & Thalasso FFFFF

Ensiluokkainen, arkkitehtuuriltaan ainutlaatuinen hotelli

Lähestyessäsi Las Melonerasia, et voi olla huomaamatta ensiluokkaisen Lopesan Villa Conde Resort & Thalasso -hotellin kanarialaista kirkkoa muistuttavaa vastaanottorakennusta torneineen. Jopa hotellin aulan sisätilat on suunniteltu klassisen kirkkorakennuksen tyyliin. Näytä lisää

Lähestyessäsi Las Melonerasia, et voi olla huomaamatta ensiluokkaisen Lopesan Villa Conde Resort & Thalasso -hotellin kanarialaista kirkkoa muistuttavaa vastaanottorakennusta torneineen. Jopa hotellin aulan sisätilat on suunniteltu klassisen kirkkorakennuksen tyyliin.

Heti hotellialueen ulkopuolella on bulevardi, jota pitkin pääset Melonerasin rantaan. Toisessa suunnassa on kauppoja, ravintoloita ja kasino sekä Maspalomasin kultaiset hiekkadyynit.

Yhdistelmä modernia ja perinteistä
Lopesan Villa Conde Resort & Thalasso on onnistunut yhdistelmä modernia arkkitehtuuria ja perinteistä kanarialaista tyyliä. Hotellirakennukset on sijoitettu aukion ja terassien ympärille kuin talot pienessä kylässä.

Tenniskenttiä, viisi uima-allasta ja ylellinen spa
Vehreässä puutarhassa on peräti viisi uima-allasta, joista yksi on merivesiallas. Hotellissa on Thalasso-spa, poreallas ja tenniskenttiä sekä ravintoloita, baareja ja disko. Toimintaa ja viihdeohjelmaa on tarjolla päivittäin.

Meren läheisyydestä nauttivat voivat varata huoneen merinäköalalla.

Päivällisen noutopöydästä sisältämä puolihoito on varattavissa ennakkoon lisäpalveluna.

Perushintaan sisältyy: Majoitus valitussa huonetyypissä, aamiaispöytä.

Sulje