De Luxe
Lomakohteen ylellisin

Lopesan Villa del Conde Resort & Thalasso FFFFF

Ensiluokkainen, arkkitehtuuriltaan ainutlaatuinen hotelli

Jo lähestyessäsi Las Melonerasia, huomiosi kiinnittyy ensiluokkaisen Lopesan Villa Conde Resort & Thalasso -hotellin kanarialaista kirkkoa muistuttavaan vastaanottorakennukseen kaksine torneineen. Jopa hotellin aulan sisätilat on suunniteltu klassisen kirkkorakennuksen tyyliin. Lue lisää

Jo lähestyessäsi Las Melonerasia, huomiosi kiinnittyy ensiluokkaisen Lopesan Villa Conde Resort & Thalasso -hotellin kanarialaista kirkkoa muistuttavaan vastaanottorakennukseen kaksine torneineen. Jopa hotellin aulan sisätilat on suunniteltu klassisen kirkkorakennuksen tyyliin.

Heti hotellialueen ulkopuolella on bulevardi, jota pitkin pääset Melonerasin rantaan. Toisessa suunnassa on rivi kauppoja, ravintoloita ja kasino sekä Maspalomasin kultaiset hiekkadyynit.

Yhdistelmä modernia ja perinteistä
Lopesan Villa Conde Resort & Thalasso on onnistunut yhdistelmä modernia arkkitehtuuria ja perinteistä kanarialaista tyyliä. Hotellirakennukset on sijoitettu aukion ja terassien ympärille kuin talot pienessä kylässä.

Tenniskenttiä, viisi uima-allasta ja ylellinen spa
Vehreässä puutarhassa on viisi uima-allasta, joista yksi on merivesiallas. Talviaikaan kaksi altaista sekä lastenallas on lämmitetty. Hotellissa on Thalasso-spa, poreallas ja tenniskenttiä sekä ravintoloita, baareja ja disko. Toimintaa ja viihdeohjelmaa on tarjolla päivittäin.

Jos haluat nauttia meren läheisyydestä, voit varata huoneen merinäköalalla.

Puolihoito (päivällinen noutopöydästä) on varattavissa ennakkoon, jolloin sisältyy myös joulupäivällinen 25.12. sekä uudenvuodenpäivällinen.

Perushintaan sisältyy: Majoitus valitussa huonetyypissä, aamiaispöytä.

Sulje
Rantaan 300 m
Ostoksille 400 m
Uima-allas / Lastenallas On / On
Ravintola / Baari On / On
8,9 / 10

Asiakasarvio

Huone 9,1
Hotellipalvelu 9,4
Ruoka 9,4
Päivitetty: 14.04.2014. Perustuu 127 arvosteluun.

Suosituimmat hotellit