BlueStar
Monipuolista lomaa koko perheelle

Cay Beach FFFF

Tilavat huoneistot viehättävässä Las Melonerasissa

Hinta alk.
472 e492 e
11.12.2014 Lähtöpaikka Helsinki 8 päivää
Blue Star Cay Beach sijaitsee hyvällä paikalla Las Melonerasissa. Hotellilta johtaa merta myötäilevä rantakatu ohi Varaderon ostoskeskuksen ja sen ravintoloiden, aina Maspalomasin dyyneille asti. Kun lähdet rantakatua toiseen suuntaan, saavut Melonerasin rannalle. Lue lisää
Hinta alk.
472 e492 e
11.12.2014 Lähtöpaikka Helsinki 8 päivää

Blue Star Cay Beach sijaitsee hyvällä paikalla Las Melonerasissa. Hotellilta johtaa merta myötäilevä rantakatu ohi Varaderon ostoskeskuksen ja sen ravintoloiden, aina Maspalomasin dyyneille asti. Kun lähdet rantakatua toiseen suuntaan, saavut Melonerasin rannalle.

Koska Cay Beach sijaitsee mäen päällä, voit rentoutua avaralla allasalueella nauttien samalla Atlantille avautuvasta näköalasta. Kaikki uima-altaat ovat lämmitettyjä ja lisäksi löytyy porealtaita erityisellä selkähierontatoiminnolla.

Paljon tekemistä...
Lapsille on pelihuone sekä leikkipaikka, mikäli lastenaltaassa polskuttelu alkaa väsyttää. Koko perheelle huvia tuo puolestaan kierros pienellä minigolfradalla.

Cay Beach -hotellilla on lisäksi pieni kuntoilutila, sauna sekä mahdollisuus hierontaan. Tarjolla on myös toimintaa päivisin sekä viihdeohjelmaa iltaisin muutaman kerran viikossa.

Vinkki!
Jos perheesi matkustaa yhdessä esim. isovanhempien kanssa, on kolmio hyvä vaihtoehto. Toisesta kerroksesta löytyy yksi makuuhuone sekä oma kylpyhuone ja parveke.

Varaa ateriat etukäteen tai valmista itse ateriasi
Cay Beachillä on pieni edullinen supermarket, josta löydät tärkeimmät. Halutessasi voit myös varata etukäteen aamiaispöydän tai puolihoidon (aamiainen ja päivällinen noutopöydästä). Kun varaat puolihoidon, sisältyy hintaan myös joulupäivällinen 25.12. ja uudenvuodenpäivällinen.

Perushintaan sisältyy: Majoitus hotellihuoneessa tai huoneistossa, ei aterioita.

Sulje

Suosituimmat hotellit