Finnmatkojen Tres Vidas FFFF

Retket Espanja

Tästä näet lomakohteesi retkivalikoiman ja voit tutustua retkiin jo ennen loman alkua. Retket ovat suosittuja ja varaamalla paikkasi etukäteen varmistat että mahdut varmasti mukaan. Pidätämme oikeuden muutoksiin retkiohjelman sekä retkien sisällön ja hintojen suhteen.

Sinun lomasi

Voit varata useimmat retket netistä etukäteen, jo 60 päivää ennen lähtöä. Kirjaudu Minun lomani -sivulle varausnumerollasi, tee varaus ja varmista paikkasi retkelle!

Retkityyppi

 • Aqualand

  Gran Canarian suurin vesipuisto

  Unohda ranta hetkeksi ja vietä vauhdikas päivä vesipuistossa! Gran Canarian suurimmassa vesipuistossa Aqualandissa on houkutuksia moneen makuun. Lue lisää

  Unohda ranta hetkeksi ja vietä vauhdikas päivä vesipuistossa! Gran Canarian suurimmassa vesipuistossa Aqualandissa on houkutuksia moneen makuun.

  Mukavuudenhaluiset antavat Congo River -virran viedä ja seikkailunhaluiset nauttivat sydämensä kyllyydestä hurjimmissa vesiliukumäissä.

  Riippumatta siitä, saavutko puistoon paikallisbussilla, vuokra-autolla tai taksilla, kannattaa pääsylippu ostaa ennakkoon Finnmatkojen kautta. Silloin vältyt jonottamiselta lippuluukulla ja voit mennä suoraan sisään vesipuistoon.

  Finnmatkojen kautta ostat pääsyliput myös edullisempaan hintaan. Lipun voit käyttää haluamanasi päivänä lomasi aikana. Puisto on avoinna klo 10.00–17.00.

  Sulje

  Kokopäiva / Pääsymaksu & Lippu

 • Aqualand ja Palmitos Park

  Yhdistä vesipuisto ja eläinpuisto

  Aqualandin vesipuisto ja Palmitos Parkin eläinpuisto ovat Gran Canarian suosituimpia ja houkuttelevimpia teemapuistoja. Finnmatkojen kautta voit ostaa yhdistelmälipun, jolla pääset molempiin. Lue lisää

  Aqualandin vesipuisto ja Palmitos Parkin eläinpuisto ovat Gran Canarian suosituimpia ja houkuttelevimpia teemapuistoja. Finnmatkojen kautta voit ostaa yhdistelmälipun, jolla pääset molempiin.

  Päätät itse kummassa puistossa käyt ensin ja myös sen, käytkö puistoissa yhden päivän aikana vai vietätkö kokonaisen päivän kummassakin. Varmaa on, että säästät rahaa ja aikaa, kun ostat yhdistelmälipun Finnmatkojen kautta.

  Palmitos Parkiin voit ottaa eväät, mutta molemmissa puistoissa on myös ravintola.

  Sulje

  Kokopäiva / Pääsymaksu & Lippu

 • Atlántico Shopping"

  Vaivattomasti shoppailemaan

  Vaatteita, kenkiä, elektroniikkaa ja elintarvikkeita – modernissa Atlántico-ostoskeskuksessa on kaikkea. Lähde mukaan tekemään löytöjä retkellemme, jossa saat lisäksi alennuskupongin tiettyihin liikkeisiin! Lue lisää

  Vaatteita, kenkiä, elektroniikkaa ja elintarvikkeita – modernissa Atlántico-ostoskeskuksessa on kaikkea. Lähde mukaan tekemään löytöjä retkellemme, jossa saat lisäksi alennuskupongin tiettyihin liikkeisiin!

  Tarvitsetko uusia kenkiä? Haluatko tehdä löytöjä kodinelektroniikkaosastolla? Tai vain kuljeskella katselemassa kauppojen valikoimia? Lähde silloin mukaan puolipäiväretkelle Atlántico-ostoskeskukseen, joka sijaitsee itärannikolla Vecindariossa. Täällä on kaikkea shoppailijalle – urheiluvaatteista ja kengistä terveystuotteisiin, elintarvikkeisiin ja juomiin – kahdessa kerroksessa.

  Tunnetuilla ketjuliikkeillä kuten Mangolla, Zaralla ja Intersportilla on ostoskeskuksessa omat liikkeensä ja löydät myös paljon liikkeitä, joissa on kaikenlaista lapsille, naisille ja miehille.

  Suuressa Carrefourin elintarvikeliikkeessä on hyvä kalatiski, jos haluat valmistaa kalaa tuoreesta saaliista. Tai valitse omaan tapaslajitelmaasi vaikkapa oliiveja, erilaisia makkaroita ja muita herkkuja. Carrefourissa on myös hyvä valikoima viinejä ja muita juomia.

  Gran Canaria on aina ollut shoppaajan paratiisi ja vaikka nykyisin joudutkin maksamaan sekä verot että arvonlisäverot, on arvonlisävero alhaisempi kuin muualla Euroopassa. Muun muassa elektroniikka, kamerat, kellot, hajuvedet, alkoholi ja tupakka sekä jotkut merkkituotteet ovat tavallisesti täällä edullisempia.

  Ja kun tulee nälkä, voit valita mieleisesti monista vaihtoehdoista, fast food -ravintoloista aitoihin, espanjalaisiin tapasravintoloihin.

  Alennusmyyntien (rebajas) aikaan mm. tammikuussa alennetaan hintoja usein vielä reilusti. Kysy oppailta lisätietoja.

  Osallistumalla retkellemme saat lisäksi alennuskupongin tiettyihin liikkeisiin!

  Sulje

  Kokopäiva / Shoppailu

 • Atlantin merirosvot

  Aurinkoa, rantaa ja seikkailua

  Lähde jännittävälle puolipäiväretkelle merelle, jossa on luvassa merirosvoja, aarteenetsintää sekä auringonottoa. Täydellinen retki koko perheelle! Lue lisää

  Lähde jännittävälle puolipäiväretkelle merelle, jossa on luvassa merirosvoja, aarteenetsintää sekä auringonottoa. Täydellinen retki koko perheelle!

  Purjehdimme merirosvolaivallamme Puerto Ricon satamasta. Aamupäivälle on luvassa hauskoja aktiviteetteja, kuten aarteenetsintää, kasvomaalausta ja leikkejä.

  Hii-o-hoi maakravut! Kuka löytää aarteen?

  Sulje

  Puolipäiva / Veneily, vesiurheilu & kalastus

 • Auto- ja kamelisafari

  Vauhdikas retki aavikolla

  Off road -ajelu avojeepeillä ja ratsastusta kamelilla laajalla Maspalomasin dyynialueella. Lue lisää

  Off road -ajelu avojeepeillä ja ratsastusta kamelilla laajalla Maspalomasin dyynialueella.

  Maantieteellisesti Gran Canaria kuuluu Afrikan mantereeseen. Siksi saarella on paikoin oikeaa aavikkomaisemaa ja kuuluisat Maspalomasin hiekkadyynit ovatkin yksi päivän retkikohteista.

  Täällä saavat kaikki seikkailunhaluiset lapset ja aikuiset kokea unohtumattoman ratsastuskierroksen kamelilla. Tuntuu aivan kuin olisi keskellä Saharaa.

  Kameliratsastuksen jälkeen nousemme taas jeeppien kyytiin ja jatkamme halki "Tuhannen palmun laakson" kohti Fatagan kylää. Vähitellen saavumme kamelifarmille, jossa on kameleiden lisäksi myös muita eläimiä.

  Varatessasi tämän retken voit varata lisäksi erillisen lounaslipun.

  Sulje

  Puolipäiva / Luonto & Ulkoilu

 • Auto- ja kamelisafari - lounaslippu

  Osta lounas

  Tästä voit ostaa lounaslipun Auto- ja kamelisafarille. Lue lisää

  Tästä voit ostaa lounaslipun Auto- ja kamelisafarille.

  Auto- ja kamelisafari -retki tulee ostaa erikseen.

  Sulje

  Puolipäiva / Pääsymaksu & Lippu

 • Delfiinisafari katamaraanilla

  Retki, joka sopii kaikille

  Tähyile delfiinejä! Täydellinen puolipäiväretki, sinulle, joka haluat tehdä jotakin jännittävää! Lue lisää

  Tähyile delfiinejä! Täydellinen puolipäiväretki, sinulle, joka haluat tehdä jotakin jännittävää!

  Tämä retki on noussut menestykseksi niin lasten kuin aikuistenkin joukossa. Lähde mukaan löytöretkelle pitkin Gran Kanarian rannikkoa.

  Katamaraani ottaa sinut mukaansa ihanalle retkelle, ja kokenut miehistö tekee parhaansa paikantaakseen joitain delfiiniperheitä, jotka oleilevat lähiympäristössä. Delfiinien paikannus onnistuu melkein aina, mutta niiden löytämisestä ei ole mitään takuita.

  Koe jotakin erilaista lomasi aikana!

  Kuljetus sisältyy seuraavissa Puerto Ricon hotelleissa: Riu Vistamar, Nido del Aguila, Balcon del Mar, Villas Mirador del Mar sekä Colina Mar. Jos asut jossain muussa hotellissa, voit varata Delfiinisafarin katamaraanilla -retken ilman kuljetusta.

  Sulje

  Puolipäiva / Veneily, vesiurheilu & kalastus

 • Garbo's - ravintolashow

  Räiskyvä esitys

  Showravintola Garbo's tarjoaa saaren parhaan ravintolashow'n, joten käytä tilaisuus hyväksesi ja vietä juhlailta Bahía Felizissä. Lue lisää

  Showravintola Garbo's tarjoaa saaren parhaan ravintolashow'n, joten käytä tilaisuus hyväksesi ja vietä juhlailta Bahía Felizissä.

  Garbo's -showravintolan ammattitaitoiset pohjoismaiset artistit johdattavat sinut musikaaliselle matkalle laulun, tanssin ja kauniiden pukujen avulla.

  Artistit ovat samalla myös tarjoilijoita ja he tarjoilevat illan aikana kolmen ruokalajin illallisen ja juomaa tunnelmallisessa, vanhassa teatterisalissa Bahía Felizissä. Kun illallinen on syöty, vaihtuvat tarjoilijoiden esiliinat esiintymisasuihin ja he ottavat näyttämön haltuunsa värikkäässä esityksessä. Valmistaudu siis viihtymään!

  Talven show'n nimi on LEGENDS ja tarjolla on laulua ja musiikkia muutamilta aikamme suurimmilta artisteilta, kuten Supremes, Backstreet Boys, Bee Gees, Beatles, Rolling Stones, Queen ja Elvis.

  Kun varaat liput Garbo'siin, voit halutessasi ostaa myös kuljetukset hotelliltasi (meno-paluu).

   

  Sulje

  Ilta / Ruoka, juoma & viihde

 • Helikopterilento

  Ihaile Gran Canariaa ylhäältä käsin

  Näe Gran Canarian omaleimainen ja vaihteleva luonto helikopterista käsin. Parempaa tapaa saada yleiskuva tästä pienoiskokoisesta mantereesta ei varmaan ole olemassa. Lue lisää

  Näe Gran Canarian omaleimainen ja vaihteleva luonto helikopterista käsin. Parempaa tapaa saada yleiskuva tästä pienoiskokoisesta mantereesta ei varmaan ole olemassa.

  Gran Canarian neljä ilmastovyöhykettä ja vaihteleva luontomaisema ovat syntyneet tulivuorenpurkauksen ja sitä seuranneen eroosin ansiosta. Siksi ei ole ihmeellistä, että saarta kutsutaan mantereeksi pienoiskoossa.

  Helikopterilennolla Gran Canarian yllä näet ylhäältä päin tämän upean luontomaiseman ja sen, miten maisema muuttuu lähemmäs saaren huippua tultaessa.

  Voit valita kolmesta erilaisesta ja eripituisesta lennosta mieleisesi.

  Valitse joko 10 minuutin, 20 minuutin tai 30 minuutin helikopterilento.

  Sulje

  Puolipäiva / Urheilu

 • Holiday World Funpark

  Tivoli ja muuta mukavaa!

  Huvipuisto keskellä Maspalomasia. Täältä löytyy kaiken ikäisille jotakin! Lue lisää

  Huvipuisto keskellä Maspalomasia. Täältä löytyy kaiken ikäisille jotakin!

  Holiday Worldista löytyy Wellness Center, Fitness Center, useita pelihalleja, keilahalli sekä useita baareja ja ravintoloita. Iltaisin voit vierailla Gran Canarian hauskimmassa tivolissa – Funparkissa!

  Sisäänpääsy tivoliin on maksuton, maksat puistossa erikseen laitteilla ajosta. Tämän vuoden uutuutena on mahdollisuus ostaa "All Inclusive" -kortti, jolla pääset illan aikana vapaasti kaikkiin tivolin laitteisiin. Finnmatkojen kautta voit ostaa All Inclusive -kortin alennettuun hintaan!

  Osta kortti tästä ja sitten vain hurvittelemaan!

  Sulje

  Ilta / Pääsymaksu & Lippu

 • Kanarialainen sunnuntai

  Paikalliset markkinat, viiniä ja tapalounas

  Paikallisväestö Gran Canarialla lähtee mielellään maaseudulle ja vuorille aina kun on vapaata. Noudatamme tätä kanarialaista sunnuntaiperinnettä ja lähdemme paikallisille markkinoille ja syömään hyvän tapaslounaan. Lue lisää

  Paikallisväestö Gran Canarialla lähtee mielellään maaseudulle ja vuorille aina kun on vapaata. Noudatamme tätä kanarialaista sunnuntaiperinnettä ja lähdemme paikallisille markkinoille ja syömään hyvän tapaslounaan.

  San Mateon suosituilla paikallismarkkinoilla voit ostaa hedelmiä, kukkia, paikallisia tuotteita, kanarialaisia käsitöitä ja paljon muuta. Nauti ihanasta ilmapiiristä ja tutustu paikallisiin herkkuihin!

  Markkinoiden jälkeen ajamme yhdelle Gran Canarian viinialueista, Santa Brigidaan. Poikkeamme Casa de vinossa, pienessä viinimuseossa, jossa pääsemme näkemään paikallisen viinin valmistusta. Viini voi tietysti myös ostaa. Tapaslounaan yhteydessä on mahdollisuus maistaa kolmea eri Gran Canarian viiniä.

  Päivän aikana pysähdymme myös Bandaman kraatterilla, josta on näköala kauniiseen maisemaan.  

  Retki on tarkoitettu ainoastaan aikuisille.

  Sulje

  Puolipäiva / Historia & Kulttuuri

 • Katamaraaniretki Puerto de Mogániin

  Aurinkoa, uimista ja rentoutumista

  Ainoana matkanjärjestäjänä tarjoamme kokopäiväretken, joka yhdistää purjehduksen upealla Super Catilla, joka on yksi maailman suurimmista purjekatamaraaneista, vieräiluun Gran Canarian viihtyisimmässä kylässä Puerto de Mogánissa. Loistava yhdistelmä kaupunkia ja merta. Lue lisää

  Ainoana matkanjärjestäjänä tarjoamme kokopäiväretken, joka yhdistää purjehduksen upealla Super Catilla, joka on yksi maailman suurimmista purjekatamaraaneista, vieräiluun Gran Canarian viihtyisimmässä kylässä Puerto de Mogánissa. Loistava yhdistelmä kaupunkia ja merta.

  Aloitamme päivän bussimatkalla Puerto de Mogániin, jossa on perjantaisin markkinat, ja jossa voit tehdä vähän ostoksia ja nauttia kupillisen kahvia jossakin sataman kahvilassa tai pulahtaa vilvoittelemaan pieneltä, vaalealta hiekkarannalta.

  Päivä jatkuu nousemalla katamaraanille, jossa voit rentoutua aurinkotuolissa laajalla puukannella tai virkistäytyä aluksen omassa jacuzzissa. Jos haluat pitää taukoa auringonotosta, on alakannella, jossa myös retken hintaan sisältyvä lounas tarjoillaan, hyvin tilaa. Jos sää- ja tuuliolosuhteet sallivat purjehdimme autiolle GuiGuin rannalle, jonka edustalla laskemme ankkurin ja nautimme hetken luonnosta ja rauhasta. Paluumatkalla on lapsilla mahdollisuus kokeilla ajelua banaaniveneellä.

  Sulje

  Kokopäiva / Veneily, vesiurheilu & kalastus

 • Lasipohjavene Blue Bird

  Uimista ja aurinkoa tai löytöretki

  Blue Bird kulkee kiinteän aikataulun mukaan joihinkin kaikkein mielenkiintoisempiin paikkoihin Kanarialla. Lue lisää

  Blue Bird kulkee kiinteän aikataulun mukaan joihinkin kaikkein mielenkiintoisempiin paikkoihin Kanarialla.

  Moottorikäyttöinen lasipohjavene Blue Bird tarjoaa mainion tavan liikkua ja tutustua Gran Canarian saareen.

  Alus liikennöi Puerto Ricosta Arguineguiniin ja Puerto de Mogániin. Jos asut Puerto de Mogánissa, pääset aluksen kyydissä tietysti Puerto Ricoon.

  Lähde tutustumaan omin päin joihinkin saaren viehättävimmistä kaupungeista.Voit valita itse, missä nouset kyydistä. Ja alus vie sinut sen jälkeen takaisin lähtösatamaan.

  Voit käydä esimerkiksi idyllisessä Puerto de Mogánissa tai lähteä vaikkapa Arguineguinin markkinoille tekemään löytöjä. Mihin menetkin, luvassa on mukava kierros Blue Birdin kannella.

  Finnmatkat tarjoaa venelippuja alennettuun hintaan.

  Sulje

  Puolipäiva / Pääsymaksu & Lippu

 • Las Palmas – kulttuuria ja ostoksia"

  Shoppailua ja kaupungin sykettä

  Näe ja koe Gran Canarian helmi, Las Palmas. Provinssin pääkaupungilla on paljon annettavaa. Lue lisää

  Näe ja koe Gran Canarian helmi, Las Palmas. Provinssin pääkaupungilla on paljon annettavaa.

  Lähde mukaan retkelle Las Palmasiin, Gran Canarian provinssin pääkaupunkiin. Kaupunki tarjoaa tilaisuuden sekä tehdä ostoksia että tutustua kulttuuriin ja nähtävyyksiin.

  Tällä retkellä tutustumme sekä vanhaan kaupunginosaan Veguetaan, jossa on kapeita, kivettyjä kujia, museoita ja katedraali, että moderniin Santa Catalinan puistoa ympäröivään kaupunginosaan. Täällä on hieno, kolme kilometriä pitkä Las Canterasin hiekkaranta, joka seurailee pohjoisrannikkoa kaupungin keskustaan saakka.

  Jos haluat shoppailla, sinulla on hyvää aikaa tutkia Triana-kävelykadun merkkiliikkeitä sekä suurempia tavarataloja ja ostoskeskuksia uudemmassa kaupunginosassa.

  Päivän päätteeksi on luvassa lisää shoppailua Las Arenas -ostoskeskuksessa sekä pysähdys Altavistalla, josta on Las Palmasin parhaat näköalat.

  Sulje

  Kokopäiva / Shoppailu

 • PADI Advanced Open Water

  Jatkokurssi sinulle, jolla on sukellussertifikaatti

  Yhdessä Blue Explorersin ohjaajien kanssa laajennat ja syvennät tietojasi ja saat enemmän kokemusta sukeltajana. Sukellat viisi kertaa kahden päivän aikana. Lue lisää

  Yhdessä Blue Explorersin ohjaajien kanssa laajennat ja syvennät tietojasi ja saat enemmän kokemusta sukeltajana. Sukellat viisi kertaa kahden päivän aikana.

  Kurssi suoritetaan kahden päivän aikana ohjaajan kanssa. Kurssiin kuuluu viisi sukellusta, joista kolme on pakollista: syväsukellus, navigointi ja Peak Performance Buoyancy (sukellustekniikka, jossa opettelet nosteenhallintaa). Jäljelle jäävistä kahdesta sukelluksesta voit päättää itse. Mahdollisia sukelluksia ovat esimerkiksi tutustuminen vedenalaiseen elämään sekä etsintä ja pelastus.

  Sulje

  Yöpyminen/useita päivä / Urheilu

 • PADI Open Water Diver Course

  4 päivän kurssi vasta-alkajille

  Koe Atlantin vedenalainen maailma! Parvi hopeisia kaloja ui ohi. Onko tuolla ankerias, vai sittenkin mustekala? Elämä meren alla on täynnä yllätyksiä! Lue lisää

  Koe Atlantin vedenalainen maailma! Parvi hopeisia kaloja ui ohi. Onko tuolla ankerias, vai sittenkin mustekala? Elämä meren alla on täynnä yllätyksiä!

  Sukeltamiseen koukuttuneet tietävät, että veden alla ei ole ainoastaan jännittävää katsella meren elämää, vaan tuntea ihana painottomuuden tunne ja rauha, jossa äänimaailman täyttää lähinnä oma hengityksesi.

  Ammattilaisten sukellusohjaajien johdolla tulet oppimaan, kuinka sukellat 18 metrin syvyyteen. Kurssiin sisältyy 5 teoriatuntia, 5 allasharjoitusta ja 4 sukellusta avoimilla vesillä.

  Kaikki tarvittavat välineet kuuluvat retken hintaan. Päivittäinen kuljetus takaisin hotellille sisältyy hintaan.

  Kurssin jälkeen saat PADI Open Water -sertifikaatin.

  Sulje

  Yöpyminen/useita päivä / Urheilu

 • Palmitos Park – sisäänpääsy

  Gran Canarian suurin eläinpuisto ja mahtava delfiinishow

  Oletko nähnyt delfiinin hyppäävän korkeuksiin? Oletko nähnyt papukaijan rullaluistelevan? Tai kotkan, jonka siipien väli on melkein kaksi metriä? Nyt siihen on tilaisuus. Lue lisää

  Oletko nähnyt delfiinin hyppäävän korkeuksiin? Oletko nähnyt papukaijan rullaluistelevan? Tai kotkan, jonka siipien väli on melkein kaksi metriä? Nyt siihen on tilaisuus.

  Sisemmällä laaksossa, jonkin matkan päässä Aqualandista on Palmitos Park. Keidasmaisessa, subtrooppisessa puistossa on paljon nähtävää ja koettavaa niin lapsille kuin aikuisillekin. Puisto on satojen kaktusten, palmujen ja orkideoiden koti ja sen lisäksi puistossa on paljon lintuja ja muita eläimiä, mm. papukaijoja, kotkia, haukkoja, krokotiileja ja flamingoja.

  Viimeisin uutuus on uusi delfinaario, jossa voit katsella, kuinka delfiinit näyttävät taitojaan. Älä jätä tätä todella suosittua esitystä väliin!

  Riippumatta siitä, saavutko puistoon paikallisbussilla, vuokra-autolla tai taksilla, kannattaa pääsylippu ostaa ennakkoon Finnmatkojen oppaiden kautta. Vältyt näin jonossa seisomiselta, sillä ennakkoon ostetulla lipulla pääset suoraan sisään. Finnmatkojen kautta voit ostaa pääsylipun alennettuun hintaan.

  Sulje

  Kokopäiva / Pääsymaksu & Lippu

 • Pieni saarikierros

  Saaren kohokohtia

  Näe Las Palmasin vanha kaupunginosa, aloe vera -viljelmä ja Guyadequen luolakylä. Lyhyempi, mutta runsassisältöinen versio perinteisestä saarikierroksesta. Lue lisää

  Näe Las Palmasin vanha kaupunginosa, aloe vera -viljelmä ja Guyadequen luolakylä. Lyhyempi, mutta runsassisältöinen versio perinteisestä saarikierroksesta.

  Vaihtoehtona perinteiselle, pidemmälle saarikierrokselle tarjoamme retken, jonka aikana tutustut myös useisiin mielenkiintoisiin paikkoihin Gran Canarialla. Käymme historiallisissa, kulttuurisissa ja luonnonkauniissa paikoissa.

  Provinssin pääkaupungissa Las Palmasissa teemme oppaan kanssa pienen kierroksen kävellen vanhassa, historiallisessa Veguetan kaupunginosassa. Täällä on mm. Kolumbuksen museo, Santa Anan katedraali ja paikallinen kauppahalli. Jos haluat vierailla Kolumbuksen museossa tai Santa Anan katedraalissa tulee sinun maksaa erillinen sisäänpääsymaksu.

  Täältä jatkamme saaren aloe vera -viljelmälle. Aloe vera -kasvi on tunnettu jo pitkään sen parantavista ominaisuuksista. Gran Canarian ilmasto tarjoaa ihanteelliset edellytykset tämän kasvin viljelyyn. Viljelmällä näemme ja opimme lisää taimien kasvatuksesta ja valmistuksesta.

  Seuraavaksi suuntaamme saaren toiseksi suurimman kaupungin Telden ohi kauniiseen Guyadequen laaksoon. Se on kuuluisa erityisesti vuorenseinämien luolistaan, jotka ovat olleet asuttuja saaren alkuväestön ajoista lähtien. Vierailemme erään paikallisen asukkaan luolassa ja pistäydymme kylän kirkossa, joka sekin on tietysti rakennettu luolaan.

  Kevyt, espanjalaisista tapaksista koostuva lounas tarjoillaan luolaravintolassa.

  Sulje

  Kokopäiva / Historia & Kulttuuri

 • Ratsastusta Black Horse-hevostilalla

  Hevosratsastusta kauniissa ympäristössä

  Koe Gran Kanarian kaunis luonto ratsastaen. Lue lisää

  Koe Gran Kanarian kaunis luonto ratsastaen.

  Tämä puolipäiväretki vie sinut Salobreen ja The Black Horse -hevostilalle. Retki sopii niin vasta-aloittelijoille kuin kokeneillekin ratsastajille. Ratsastus vie noin 2 tuntia ja se suoritetaan yhdessä kokeneiden ohjaajien avustamana.

  Sulje

  Puolipäiva / Urheilu

 • Rocky Adventuren patikkaretki

  Erinomainen tapa tutustua Gran Canarian luontoon on lähteä patikointiretkelle vuoristoon. Lue lisää

  Erinomainen tapa tutustua Gran Canarian luontoon on lähteä patikointiretkelle vuoristoon.

  Rocky Adventuren patikkaretkillä kuulet saaren kasveista, luonnosta ja historiasta ruotsiksi (oppaat puhuvat myös englantia) ja retkien vetäjillä on vankka ammattitaito ja kokemus.

  Patikkaretkillä on aina mukana useampi opas ja päivän aikana voidaan ryhmää jakaa reittien vaativuuden mukaan. Vaikka suurin osa patikkareiteistä kiertelee saaren korkeimmilla kohdilla, on maasto suhteellisen helppokulkuista ja patikointi onnistuu hyvin lenkkitossuilla tai hyvillä patikointisandaaleilla.

  Sulje

  Kokopäiva / Luonto & Ulkoilu

 • Scuba Diving – 1 sukellus sertifioiduille sukeltajille

  Koe Atlantin vedenalainen maailma

  Parvi hopeisia kaloja ui ohi. Onko tuolla ankerias, vai sittenkin mustekala? Elämä meren alla on täynnä yllätyksiä! Lue lisää

  Parvi hopeisia kaloja ui ohi. Onko tuolla ankerias, vai sittenkin mustekala? Elämä meren alla on täynnä yllätyksiä!

  Sukellusretki sinulle, jolla on jo sukellustodistus ja haluat tutustua Gran Canarian parhaimpiin sukelluspaikkoihin. Sukellat yhdessä kokeneiden sukellusohjaajien kanssa veneestä käsin.

  Retken varusteluihin kuuluu ohjauksen lisäksi maski/snorkkeli ja painot, mahdolliset lisävarusteet voi tarvittaessa vuokrata sukelluskeskuksesta.

  Sulje

  Kokopäiva / Urheilu

 • Scuba Diving – Kokeile snorklausta ja sukellusta

  Koe Atlantin vedenalainen maailma

  Retki snorklauksesta ja sukelluksesta kiinnostuneille. Lue lisää

  Retki snorklauksesta ja sukelluksesta kiinnostuneille.

  Riippumatta siitä, oletko kokenut sukeltaja vai aloittelija, voit yhdessä taitavien ohjaajien kanssa matkata alas pinnan alle. Tämän kokopäiväretken aikana merellä pääset opettelemaan sekä snorklausta että sukellusta.

  Isot parvet hopeisia kaloja, ehkäpä ryhmä meriankeriaita tai mustekala? Elämä meressä on täynnä yllätyksiä!

  Suuri syy siihen, että niin moni jää koukkuun sukellukseen ei kuitenkaan johdu pelkästään jännittävistä kalalajeista, vaan myös painottomuuden tunteesta sekä meressä vallitsevasta hiljaisuudesta.

  Kaikki varusteet kuuluvat retken hintaan. Päivä, jota et unohda!

  Sulje

  Kokopäiva / Urheilu

 • Snorklausta

  Tutustu elämään pinnan alla

  Snorklaus on helppoa ja hauskaa! Kokopäiväretki kokeneiden ohjaajien kanssa, jotka opettavat sinulle lisää vedenalaisesta maailmasta. Lue lisää

  Snorklaus on helppoa ja hauskaa! Kokopäiväretki kokeneiden ohjaajien kanssa, jotka opettavat sinulle lisää vedenalaisesta maailmasta.

  Tule mukaan Tauriton rannalle viettämään päivä auringossa, uiden ja snorklaten. Atlantti tarjoaa runsaan merielämän, jonka pinnan alla on paljon nähtävää ja koettavaa. Täydellinen vaihtoehto koko perheelle, snorklaamme rannalta ja nuoremmille osanottajille on tarjolla erilaisia kelluntavälineitä.

  Kokeneet ohjaajat tuntevat saaren parhaan snorklauspaikan ja ottavat sinut mukaasi sinne! Päivän aikana opimme uutta snorklauksesta ja meren asukkaista. Retki sopii myös niille, jotka eivät ole aiemmin kokeilleet snorklausta.

  Hintaan sisältyy snorklausmaski ja märkäpuku.

  Sulje

  Kokopäiva / Veneily, vesiurheilu & kalastus

 • Super Cat

  Kokopäiväretki merellä

  Super Cat on yksi maailman suurimmista purjekatamaraaneista porealtaalla ja suurella aurinkokannellaan. Tervetuloa laivaan! Lue lisää

  Super Cat on yksi maailman suurimmista purjekatamaraaneista porealtaalla ja suurella aurinkokannellaan. Tervetuloa laivaan!

  Jos haluat pitää tauon rantaelämästä ja viettää hienon päivän merellä, voit jatkaa lukemista. Suurella ja hyvinvarustetulla Super Cat-purjekatamaraanilla pääset nauttimaan auringosta, uimisesta ja rentoutumisesta kauniisti sisustetussa ympäristössä.

  Katamaraanilla on poreallas, suuri aurinkokansi ja mukavilla kalusteilla sisustettu salonki. Salongissa pääset nauttimaan hyvästä lounaasta näköalalla kimmeltävälle merelle. Lounas ja juomat kuuluvat retken hintaan.

  Kuljetus sisältyy seuraavissa Puerto Ricon hotelleissa: Riu Vistamar, Nido del Aguila, Balcon del Mar, Villas Mirador del Mar sekä Colina Mar. Jos asut jossain muussa hotellissa, voit varata Super Cat -retken ilman kuljetusta. Tapaaminen Puerto Ricon satamassa, Super Cat -katamaraanin luona.

  Sulje

  Kokopäiva / Veneily, vesiurheilu & kalastus

 • Suuri saarikierros

  Kasvioppia, vuoristokyliä ja kauniita maisemia

  Retkipäivän aikana saat nähdä Gran Canarian parhaat nähtävyydet. Viemme sinut halki saaren neljän ilmastovyöhykkeen ja vierailemme saaren mielenkiintoisimmissa paikoissa. Lue lisää

  Retkipäivän aikana saat nähdä Gran Canarian parhaat nähtävyydet. Viemme sinut halki saaren neljän ilmastovyöhykkeen ja vierailemme saaren mielenkiintoisimmissa paikoissa.

  Gran Canaria on syntynyt merenpohjassa tapahtuneissa tulivuorenpurkauksissa tuhansien vuosien aikana ja saaren maisemaan on myös lyönyt leimansa ajan myötä tapahtunut eroosio. Suhteellisen pienestä koostaan huolimatta saari kuin manner pienoiskoossa: ilmastovyöhykkeitä on neljä ja luonto on uskomattoman vaihteleva. Finnmatkojen Suurella saarikierroksella tutustumme saaren mielenkiintoisimpiin nähtävyyksiin ja samalla kuulet saaren historiasta ja luonnosta.

  Vietämme aamupäivän Arucasissa, jossa sinulla on mahdollisuus maistella rommia ja vierailla La Marquesan kasvitieteellisessä puutarhassa. Kierros jatkuu Terorin vuoristokylään, jossa vierailemme kuuluisassa kirkossa.

  Pysähdymme Vallescoon nauttimaan tapaslounaan, joka sisältyy retken hintaan. Lounaalla on tarjolla kanarialaista juustoa, leipää, kinkkua, kanarialaisia perunoita, kroketteja ja lihapataa. Jälkiruoaksi voit valita jäätelön, paahtovanukkaan (flan) tai hedelmäcocktailin. Ruokajuomaksi vesi ja yksi lasi viiniä tai olutta.

  Tämän jälkeen vierailemme Cruz de Tejedan markkinoilla, joka sijaitsee yhdellä saaren korkeimmista paikoista. Päivän päätteeksi käymme Molino de Aguan "tuhannen palmun laaksossa". Foresta työskentelee täällä puiden istuttamisen parissa. Finnmatkat ja Tui Nordic tukee tätä projektia (0,50 €/saarikierrokselle osallistuja). Kolmen seuraavan vuoden aikana tänne tullaan istuttamaan puita hehtaarin verran.

  Sulje

  Kokopäiva / Historia & Kulttuuri

 • Syvänmerenkalastusta

  Suuren kalasaaliin pyydystystä

  Kokopäiväretki merellä kalastuksesta kiinnostuneille Lue lisää

  Kokopäiväretki merellä kalastuksesta kiinnostuneille

  Lähdemme Atlantille kokeilemaan syvänmerenkalastusta.

  Laivalla tarjoillaan voileipiä ja juotavaa.

  Jännittävä päivä seilaten ja kalastaen!

  Mikäli et itse kalasta, mutta olet kiinnostunut lähtemään matkakumppanisi mukaan retkelle, voit varata pelkän veneretken alennettuun hintaan.

  Sulje

  Kokopäiva / Veneily, vesiurheilu & kalastus

 • Taurito Waterpark

  Hauskanpitoa isoille ja pienille

  Taurito Waterparkissa, Gran Canarian suurimmassa hotellivesipuistossa, on hauskaa tekemistä isoille ja pienille. Lue lisää

  Taurito Waterparkissa, Gran Canarian suurimmassa hotellivesipuistossa, on hauskaa tekemistä isoille ja pienille.

  Keskellä Playa Tauriton laaksoa sijaitsee yli puolen hehtaarin kokoinen alue merivesilaguuneineen ja vesipuistoineen. Puiston altaissa ja vesiliukumäissä käytetään merivettä.

  Seitsemän kappaletta vesiliukumäistä on ainoastaan yli 120 cm pitkien ja yli 10-vuotiaiden lasten ja aikuisten käytössä. Tällaisia hurjempia toimintoja ovat mm. Kamikaze ja Free Fall, joiden kyydit ovat todella vauhdikkaita!

  Yli 100 cm pituisille lapsille, jotka ovat täyttäneet 6 vuotta, on puistossa myös monia vesiliukumäkiä. Kaikkein pienemmillekin on olemassa oma lastenalueensa, josta löytyy mm. merirosvolaiva useine vesiliukumäkineen ja muine hauskoine aktiviteetteineen.

  Rennommasta menosta pitävät voivat vain lekotella aurinkotuoleissa, joita on paikalla runsaasti. Vesipuiston sisällä on mahdollisuus ostaa syötävää ja juotavaa.

  Älä jätä väliin yhtä perheloman hauskimmista päivistä!

  Sulje

  Kokopäiva / Pääsymaksu & Lippu

 • Teneriffa ja Loro Parque

  Miekkavalaita ja pingviinejä

  Lähde naapurisaarelle Teneriffalle tutustumaan suureen Loro Parquen eläinpuistoon, joka on elämys koko perheelle! Lue lisää

  Lähde naapurisaarelle Teneriffalle tutustumaan suureen Loro Parquen eläinpuistoon, joka on elämys koko perheelle!

  Eläinpuisto Loro Parque aloitti toimintansa papukaijojen kanssa, mutta siitä on kehittynyt yksi maailman suurimmista ja parhaiden hoidetuista eläin- ja huvipuistoista.

  Loro Parque on nykyisin myös neljän täysikasvuisen miekkavalaan koti, ja tarjoaakin siten hienon miekkavalasesityksen.

  Miekkavalaiden lisäksi puistossa on delfiinejä, merileijonia ja papukaijoja sekä vaikuttava pingvinaario ja haitunneli.

  Sulje

  Kokopäiva / Luonto & Ulkoilu

 • Yellow Submarine

  Retki syvälle pinnan alle

  Lähde mukaan Yellow Submarinella syvälle pinnan alle, jossa on uteliaita, kimaltelevia kaloja ja vanhoja laivahylkyjä. Eikä tällä retkellä tarvitse kastua! Lue lisää

  Lähde mukaan Yellow Submarinella syvälle pinnan alle, jossa on uteliaita, kimaltelevia kaloja ja vanhoja laivahylkyjä. Eikä tällä retkellä tarvitse kastua!

  Nouse kyytiin, rentoudu ja valmistaudu kohtaamaan erikoinen, mutta ihana pinnanalainen maailma. Yellow Submarine -sukellusvene vie sinut seikkailulle!

  Retki alkaa bussikuljetuksella Puerto de Mogánin viehättävän kylän satamaan, jossa sukellusvene odottaa. Tämän nykyaikaisen aluksen sisustus on mukava, istuinpaikoilta näkee hyvin ja voit seurata matkan etenemistä ja merenpohjan tapahtumia omasta tv-monitorista ja suurista, pyöreistä ikkunoista.

  Kun Yellow Submarine sukeltaa Atlantin kirkkaaseen veteen, lähes 30 metriä pinnan alle, näet monelaista kimaltelevista sardiini- ja tonnikalaparvista haukiin ja muihin ihmeellisiin mereneläviin. Voit myös nähdä hurjia, kalojen täyttämiä vanhoja laivahylkyjä.

  Englantia puhuva opas kertoo siitä mitä näet ja matkantekoa säestää tunnelmallinen klassinen musiikki. Retki on elämys koko perheelle!

  Voit varata retken joko aamu- tai iltapäiväksi.

  Sulje

  Puolipäiva / Veneily, vesiurheilu & kalastus