Finnmatkojen Tres Vidas FFFF

Tres Vidas FFFF

Perheille sopiva hotelli, tilavat huoneistot

Eteläisellä Gran Canarialla sijaitseva Tres Vidas on osa Finnmatkojen omaa Blue Village Bahía Feliz -lomakylää. Hotellilla on kaikkea kivaa perheille: lastenkerhot, suuri allasalue, useita ravintoloita sekä spa-keskus. Näytä lisää

Eteläisellä Gran Canarialla sijaitseva Tres Vidas on osa Finnmatkojen omaa Blue Village Bahía Feliz -lomakylää. Hotellilla on kaikkea kivaa perheille: lastenkerhot, suuri allasalue, useita ravintoloita sekä spa-keskus.

Rinteeseen terassimaisesti rakennetussa Tres Vidasissa on huoneistoja jopa kuudelle hengelle. Varattavissa on sekä yksiöitä että kolmioita, kaikki perheiden lomatarpeisiin suunniteltuja designhuoneistoja, joista löydät monia huolella harkittuja ratkaisuja mm. säilytykseen. Mahdollisuus varata myös yksiö tai kolmio, josta on suora käynti neljän huoneiston yhteiseen uima-altaaseen.

Valitset sitten minkä huoneiston tahansa, asut rauhallisella paikalla, samanaikaisesti kuitenkin lähellä kaikkia Blue Village Bahía Felizin palveluita.

Vesijumppaa, spa ja Bamseklubi
BlueVillage Bahia Felizissä on mm. suosittu lastenkerhomme Bamseklubi sekä uimakoulut ja leikkipaikka.


Koko perheelle on tarjolla monenlaista toimintaa, kuten:
  • Suuri allasalue
  • Vesijumppaa, allasleikkejä ja lentopalloa
  • Lastenallas ja pikkuinen liukumäki, katettu vauva-allas
  • Orquidea Club Spa, jossa kuntosali ja 25-metrinen allas
  • Blue Village -tiimin järjestämiä aktiviteetteja


…ja lisäksi paljon muuta

Valmista ruokasi itse tai varaa edullinen ateriapaketti
Blue Village Bahia Felizissä on runsaasti valinnan varaa. Jos haluat valmistaa ateriasi itse, on alueella supermarket. Voit lisäksi varata aamiaispöydän, puolihoidon (aamiainen ja päivällinen noutopöydästä) tai All Inclusiven. Aamiainen tarjoillaan Orquideassa. Mikäli varaat puolihoidon, voit nauttia päivällisen joko Orquideassa tai Playa Felizissä. All Inclusiven varaavat voivat käyttää Playa Felizin pienempää ravintolaa tai suurempaa Orquidean ravintolaa, jossa tarjolla on runsaampi noutopöytä.

Kun varaat ateriat aikuisille etukäteen jo kotimaassa, saavat alle 13-vuotiaat vastaavan ateriapaketin veloituksetta.

Joulupäivällinen 25.12. ja uudenvuodenpäivällinen sisältyvät All Inclusiven hintaan. Nämä päivälliset ovat myös muiden asiakkaiden varattavissa lisämaksusta paikan päällä. Puolihoidon varanneille tarjoillaan joulupäivänä 25.12. ja uudenvuodenaattona päivällisen sijaan lounas.

Perushintaan sisältyy:
Majoitus valitussa huoneistotyypissä, ei aterioita.

Sulje