Finnmatkojen Bahía Feliz

Bahía Feliz

Perhelomaa kaikilla herkuilla! Family Life Bahía Felizissä Gran Canarialla on suuret uima-allasalueet, lastenkerhot, ravintoloita, fitnesstunteja, spa sekä lepotuoleja palmujen alla. Valittavanasi on useita majoitusvaihtoehtoja ja edullinen All Inclusiven. Lue lisää

Perhelomaa kaikilla herkuilla! Family Life Bahía Felizissä Gran Canarialla on suuret uima-allasalueet, lastenkerhot, ravintoloita, fitnesstunteja, spa sekä lepotuoleja palmujen alla. Valittavanasi on useita majoitusvaihtoehtoja ja edullinen All Inclusiven.

Family Life Bahía Feliz on vehreä lomakylä meren äärellä Gran Canarian kaakkoisosassa. Voit kulkea rantatossuissa muutamassa minuutissa niin rannalle, altaalle, ruokapaikkaan, pikkukauppoihin, spahan, kuntosalille ja leikkipaikoille. Lomakylän ohella valikoimassamme on Perhelöytö-hotelli sinulla, joka et kaipaa lomallesi hotelliaktiviteetteja. Rantaa myötäilevää kävelytietä pitkin pääset San Agustiniin

Family Life Bahia Felizissä:

 • Maksuttomat Bamse Club, @611 ja The Hangout lapsille ja nuorille
 • Les Millsin ammattimaisia fitnesstunteja – ei ennakkoilmoittautumista, ei maksua
 • Fitness & spakeskus – kuntosali, hieronta-altaita ja erilaisia hoitoja (lisämaksusta)
 • Useita ravintoloita vaihtelevin noutopöydin, lasten herkkuja ja paikallisia erikoisuuksia
 • Mahdollisuus varata aamiainen, puolihoito tai All Inclusive (jopa 12-vuotiaat maksutta)

Meren äärellä
Uida voit joko osin kivisellä pikkurannalla tai useilla allasalueilla. Voit vuokrata purjelaudan, osallistua monenlaisiin allasleikkeihin ja -peleihin tai rantalentopalloon.

Yksi Family Life – useita majoitusvaihtoehtoja
Family Life on suuri lomakeitaamme, jossa on erilaisia asumisvaihtoehtoja. Asutpa sitten missä näistä hotelleista tahansa, ovat kaikki allasalueet, ravintolat ja palvelut käytettävissäsi. Valitse seuraavista:

 • Hotelli Orquidea – kahden hengen huoneita, sviittejä ja perhehuoneita
 • Moderni huoneistohotelli Playa Feliz – oma allasalue meren äärellä
 • Rauhallinen Tres Vidas – huoneistoja jopa kuudelle hengelle
 • Las Pitas – edulliset huoneistot rauhallisella paikalla


Ostoksia ja ravintoloita 
Lomakylässä on pieni Plaza Canaria -ostoskeskus useine ravintoloineen ja pikku putiikkeineen, rakennettuna torin ympärille. Jos kaipaat enemmän ostospaikkoja ja laajempaa ravintolatarjontaa, pääset Playa del Inglésiin vaivattomasti bussilla tai taksilla. Yhtä helposti pääset myös Atlantico i Vecindario ostoskeskukseen. 

Mielenkiintoisia retkiä

 • Kokopäiväretki Palmitos Park -eläinpuistoon
 • Päivä Aqualand -vesipuistossa
 • Koko perheelle sopiva jeeppi- ja kamelisafari
 • Pieni saarikierros – Las Palmas ja luolakylät

Muista, että voit varata retket jo ennen matkaa.

Vuokraa auto etukäteen
Auton vuokraaminen on hyvä tapa tutustua saareen ja sen vuoristokyliin, golfkenttiin, vesipuistoihin sekä mielenkiintoiseen suurkaupunkiin Las Palmasiin. Jo matkavarauksen yhteydessä voit vuokrata auton yhdeksi tai useammaksi päiväksi. Lue lisää autonvuokrauksesta » 

Sulje

Arvioitu lentoaika:

Helsingistä n. 6 t 40 min.

Lentokenttäkuljetus:

Varaa bussikuljetus tai oma taksi, joka vie sinut suoraan hotellillesi Näytä lisää

Varaa bussikuljetus tai oma taksi, joka vie sinut suoraan hotellillesi

Varaa bussikuljetus hotellille
Kuljetus Las Palmasin lentokentältä Bahía Felizin hotelleihin kestää n. 20–25 min. Bussi kulkee useimmiten monen hotellin kautta, joten kuljetusaika saattaa vaihdella. 

Varaa oma taksikuljetus suoraan hotellillesi
Varaa oma taksi 1–3 hlölle (sis. alle 2-vuotiaat lapset), taksi vie sinut suoraan lentokentältä omalle hotellillesi. Tarkkaa kuljetusaikaa eri hotelleille ei voida määritellä. Takseissa ei ole yleensä lasten turvaistuimia, eikä niitä voi varata.

Sulje

Suosituimmat hotellit