Finnmatkojen Bahía Feliz
S?k pris och boka resa

Bahía Feliz

Blue Village Bahía Felizissä Gran Canarialla pääsee koko perhe viettämään mieleistään lomaa. Alueella on nimittäin suuret uima-allasalueet, tenniskenttiä, lastenkerho, ravintoloita sekä lepotuoleja palmujen alla. Valittavanasi on useita majoitusvaihtoehtoja ja voit varata puolihoidon tai All Inclusiven. Lue lisää

Blue Village Bahía Felizissä Gran Canarialla pääsee koko perhe viettämään mieleistään lomaa. Alueella on nimittäin suuret uima-allasalueet, tenniskenttiä, lastenkerho, ravintoloita sekä lepotuoleja palmujen alla. Valittavanasi on useita majoitusvaihtoehtoja ja voit varata puolihoidon tai All Inclusiven.

Blue Village Bahía Feliz on vehreä lomakylä meren äärellä Gran Canarian kaakkoisosassa. Voit kulkea rantatossuissa muutamassa minuutissa niin rannalle, altaalle, ruokapaikkaan, pikkukauppoihin, spahan, kuntosalille, ja leikkipaikoille. Rantaa myötäilevää kävelytietä pitkin pääset lähellä sijaitsevaan San Agustiniin

Blue Village Bahia Felizissä:


Meren äärellä

Uida voit joko osin kivisellä pikkurannalla tai useilla allasalueilla. Voit vuokrata purjelaudan, osallistua monenlaisiin allasleikkeihin ja -peleihin tai rantalentopalloon.

Yksi Blue Village, useita majoitusvaihtoehtoja
Blue Village on suuri lomakeitaamme, jossa on erilaisia asumisvaihtoehtoja. Asutpa sitten missä näistä hotelleista tahansa, ovat kaikki allasalueet, ravintolat ja palvelut käytettävissäsi. Valitse seuraavista:

  • Hotelli Orquidea lomakylän sydämessä, jossa on kahden hengen huoneita, sviittejä ja perhehuoneita
  • Moderni huoneistohotelli Playa Feliz, jossa on oma allasalue meren äärellä
  • Rauhallinen Tres Vidas, jossa on huoneistoja jopa kuudelle hengelle
  • Las Pitasin edulliset huoneistot rauhallisella paikalla


Ostoksia ja ravintoloita 
Lomakylässä on pieni Plaza Canaria -ostoskeskus useine ravintoloineen ja pikku putiikkeineen, rakennettuna torin ympärille. Jos kaipaat enemmän ostospaikkoja ja laajempaa ravintolatarjontaa, pääset Playa del Inglésiin vaivattomasti bussilla tai taksilla. Yhtä helposti pääset myös Atlantico i Vecindario ostoskeskukseen. 


Mielenkiintoisia retkiä

  • Kokopäiväretki Palmitos Park -eläinpuistoon
  • Päivä Aqualand -vesipuistossa
  • Koko perheelle sopiva jeeppi- ja kamelisafari
  • Pirates of The Atlantic, kokopäiväretki merirosvolaivalla – aarrejahtia, kasvomaalauksia ja uimista
  • Pieni saarikierros – Las Palmas ja luolakylät


Vuokraa auto etukäteen
Auton vuokraaminen on hyvä tapa tutustua saareen ja sen vuoristokyliin, golfkenttiin, vesipuistoihin sekä mielenkiintoiseen suurkaupunkiin Las Palmasiin. Jo matkavarauksen yhteydessä voit vuokrata auton 3–7 päiväksi. Lue lisää autonvuokrauksesta » 

Sulje

Arvioitu lentoaika:

Helsingistä n. 6 t 40 min.

Lentokenttäkuljetus:

Kuljetus Las Palmasin lentokentältä Bahía Felizin hotelleihin kestää n. 20–25 min. Näytä lisää

Kuljetus Las Palmasin lentokentältä Bahía Felizin hotelleihin kestää n. 20–25 min.

Maksullinen lentokenttäkuljetus on varattavissa ennakkoon. Opas on vastassa lentokentällä, mutta ei tule mukaan bussiin.

Sulje

Suosituimmat hotellit