Finnmatkojen Playa Feliz FFFF

Playa Feliz FFFF

Modernia designia matalissa rakennuksissa lähellä merta

Playa Feliz on osa Blue Village Bahía Feliziä suurine allasalueineen, lastenkerhoineen, aktiviteetteineen ja viihdeohjelmineen. Täällä asut perheinesi modernissa lomahotellissa aivan Atlantin äärellä. Lisämaksusta voit varata myös All Inclusiven. Näytä lisää

Playa Feliz on osa Blue Village Bahía Feliziä suurine allasalueineen, lastenkerhoineen, aktiviteetteineen ja viihdeohjelmineen. Täällä asut perheinesi modernissa lomahotellissa aivan Atlantin äärellä. Lisämaksusta voit varata myös All Inclusiven.

Playa Felizin huoneistot sijaitsevat pienehköissä kaksikerroksisissa rakennuksissa, joiden terasseja ja kävelyteitä reunustavat kiinanruusut ja ihmeköynnökset.

Vesijumppaa, spa ja Bamseklubi...
BlueVillage Bahia Felizissä on mm. suosittu lastenkerhomme Bamseklubi sekä uimakoulut ja leikkipaikka.

Koko perheelle on tarjolla monenlaista toimintaa, kuten:

  • Suuri allasalue
  • Vesijumppaa, allasleikkejä ja lentopalloa
  • Lastenallas ja pikkuinen liukumäki, katettu vauva-allas
  • Orquidea Club Spa, jossa kuntosali ja 25-metrinen allas
  • Blue Village -tiimin järjestämiä aktiviteetteja
  • Pohjoismaalaisten artistien show-esityksiä

…ja lisäksi paljon muuta

 

Miten haluaisit asua?
Mikäli haluat asua siinä osassa Playa Feliziä, joka on lähinnä uima-allasta, varaa kaksio altaan puolelta. Jos lisäksi haluat, että maaterassiltasi tai parvekkeeltasi on näköyhteys altaalle, varaa silloin kaksio allasnäkymällä.

Varaa aamiainen, puolihoito tai All Inclusive
Blue Village Bahia Felizissä on runsaasti valinnan varaa. Jos haluat valmistaa ateriasi itse, on alueella supermarket. Voit lisäksi varata aamiaispöydän, puolihoidon (aamiainen ja päivällinen noutopöydästä) tai All Inclusiven. Aamiainen tarjoillaan Playa Felizissä. Mikäli varaat puolihoidon voit nauttia päivällisen joko Orquideassa tai Playa Felizissä. All Inclusiven varaavat voivat käyttää Playa Felizin pienempää ravintolaa tai suurempaa Orquidean ravintolaa, jossa tarjolla on runsaampi noutopöytä.

Kun varaat ateriat aikuisille etukäteen jo kotimaassa, saavat alle 13-vuotiaat vastaavan ateriapaketin veloituksetta.

Joulupäivällinen 25.12. ja uudenvuodenpäivällinen sisältyvät All Inclusive -asiakkaiden matkan hintaan. Muut asiakkaat voivat varata päivälliset lisämaksusta paikan päällä. Puolihoidon varanneille tarjoillaan päivällisen sijaan lounas joulupäivänä ja uudenvuodenaattona.

Perushintaan sisältyy: Majoitus valitussa huoneistotyypissä, ei aterioita.

Sulje