Finnmatkojen Las Pitas FFFF

Las Pitas FFFF

Edulliset huoneistot vehreässä ympäristössä

Las Pitas sijaitsee rinteessä, rauhallisella paikalla Blue Village Bahía Felizissä. Lähistöllä ovat kuitenkin niin suuri uima-allasalue, Plaza Canarian aukio, aktiviteetit kuin merikin. Lisäpalveluna voit varata All Inclusiven. Näytä lisää

Las Pitas sijaitsee rinteessä, rauhallisella paikalla Blue Village Bahía Felizissä. Lähistöllä ovat kuitenkin niin suuri uima-allasalue, Plaza Canarian aukio, aktiviteetit kuin merikin. Lisäpalveluna voit varata All Inclusiven.

Mukavaa Las Pitasissa on paitsi hieman yksityisempi sijainti ja portaiden päässä sijaitsevat huoneistot niin myös maaterassilliset huoneistot, joiden edustan nurmialueilla lasten on kiva leikkiä ja temmeltää. Parvekkeellisissa huoneistoissa pääset sitten taas nauttimaan kauniista näkymistä.

Vesijumppaa, spa ja Bamseklubi...
BlueVillage Bahia Felizissä on tarjolla monenlaista toimintaa niin isoille kuin pienille, kuten: 

  • Bamseklubi
  • Suuri allasalue, lastenallas ja vauva-allas
  • Orquidea Club Spa, jossa kuntosali ja 25-metrinen allas
  • Blue Village -tiimin järjestämiä aktiviteetteja
  • Vesijumppaa, allasleikkejä ja lentopalloa

…ja lisäksi pohjoismaalaisten artistien show-esityksiä

Valmista ruokasi itse tai varaa edullinen ateriapaketti

Blue Village Bahia Felizissä on runsaasti valinnan varaa. Voit varata aamiaispöydän, puolihoidon (aamiainen ja päivällinen noutopöydästä) tai All Inclusiven. Lisäksi Playa Felizistä löytyy supermarket.

Aamiainen tarjoillaan Orquideassa. Mikäli varaat puolihoidon voit nauttia päivällisen joko Orquideassa tai Playa Felizissä. All Inclusiven varaavat voivat käyttää Playa Felizin pienempää ravintolaa tai suurempaa Orquidean ravintolaa, jossa tarjolla on runsaampi noutopöytä.

Kun varaat ateriat aikuisille etukäteen jo kotimaassa, saavat alle 13-vuotiaat vastaavan ateriapaketin veloituksetta.

Joulupäivällinen 25.12. ja uudenvuodenpäivällinen sisältyvät All Inclusive -asiakkaiden matkan hintaan. Muut asiakkaat voivat varata päivälliset lisämaksusta paikan päällä. Puolihoidon varanneille tarjoillaan päivällisen sijaan lounas joulupäivänä ja uudenvuodenaattona.

Perushintaan sisältyy: Majoitus huoneistossa, ei aterioita.

Sulje