BlueVillage
Parasta lomaa - aivan rannalla

Las Pitas FFFF

Edulliset huoneistot vehreässä ympäristössä

Rinteessä, palmujen ja kukkivien kiinanruusupensaiden ympäröimänä, sijaitsee Las Pitas. Hotelli sijaitsee rauhallisella paikalla Blue Village Bahía Felizissä, mutta kuitenkin lähellä Plaza Canarian aukiota, suurta uima-allasaluetta, aktiviteetteja ja merta. Lue lisää

Rinteessä, palmujen ja kukkivien kiinanruusupensaiden ympäröimänä, sijaitsee Las Pitas. Hotelli sijaitsee rauhallisella paikalla Blue Village Bahía Felizissä, mutta kuitenkin lähellä Plaza Canarian aukiota, suurta uima-allasaluetta, aktiviteetteja ja merta.

Kiva juttu Las Pitasissa on paitsi hieman yksityisempi sijainti ja portaiden päässä sijaitsevat huoneistot niin myös maaterassilliset huoneistot, joiden edustan nurmialueilla lasten on kiva leikkiä ja temmeltää. Parvekkeellisissa huoneistoissa pääset sitten taas nauttimaan kauniista näkymistä.

Vesijumppaa, spa ja Bamseklubi...
BlueVillage Bahia Felizissä on mm. suosittu lastenkerhomme Bamseklubi sekä uimakoulut ja leikkipaikka.


Koko perheelle on tarjolla monenlaista toimintaa, kuten:
  • Vesijumppaa, allasleikkejä ja lentopalloa

  • Suuri allasalue, lastenallas ja pikkuinen liukumäki, katettu vauva-allas

  • Orquidea Club Spa, jossa kuntosali ja 25-metrinen allas

  • Blue Village -tiimin järjestämiä aktiviteetteja

  • Pohjoismaalaisten artistien show-esityksiä


…ja lisäksi paljon muuta

Valmista ruokasi itse tai varaa edullinen ateriapaketti

Blue Village Bahia Felizissä on runsaasti valinnan varaa. Jos haluat valmistaa ateriasi itse, on alueella supermarket. Voit lisäksi varata aamiaispöydän, puolihoidon (aamiainen ja päivällinen noutopöydästä) tai All Inclusiven. Aamiainen tarjoillaan Orquideassa. Mikäli varaat puolihoidon, tarjoillaan aamiainen omassa hotellissasi ja päivällisen voit nauttia joko Orquideassa tai Playa Felizissä. All Inclusiven varaavat voivat käyttää Playa Felizin pienempää ravintolaa tai suurempaa Orquidean ravintolaa, jossa tarjolla on runsaampi noutopöytä.

Kun varaat ateriat aikuisille etukäteen jo kotimaassa, saavat alle 12-vuotiaat vastaavan ateriapaketin veloituksetta.

Joulupäivällinen 25.12. ja uudenvuodenpäivällinen sisältyvät All Inclusive -asiakkaiden matkan hintaan. Muut asiakkaat voivat varata päivälliset lisämaksusta paikan päällä. Puolihoidon varanneille tarjoillaan päivällisen sijaan lounas joulupäivänä ja uudenvuodenaattona.

Perushintaan sisältyy: Majoitus huoneistossa, ei aterioita.

Sulje

Suosituimmat hotellit