Finnmatkojen Family Life Tres Vidas FFFF

Family Life Tres Vidas FFFF

Perheille sopiva hotelli, tilavat huoneistot

Hinta alk.
650 e
14.12.2016 Lähtöpaikka Helsinki  
8 päivää
Family Life Tres Vidas sopii hyvin perhelomailuun; täältä löytyy kaikkea lastenkerhoista ja Bamsesta suureen allasalueeseen. Hotelli on rakennettu terassimaisesti rinteeseen ja voit varata täältä huoneistoja jopa kuudelle hengelle.  Näytä lisää
Hinta alk.
650 e
14.12.2016 Lähtöpaikka Helsinki  
8 päivää

Family Life Tres Vidas sopii hyvin perhelomailuun; täältä löytyy kaikkea lastenkerhoista ja Bamsesta suureen allasalueeseen. Hotelli on rakennettu terassimaisesti rinteeseen ja voit varata täältä huoneistoja jopa kuudelle hengelle. 

Varattavissa on sekä yksiöitä että kolmioita, kaikki perheiden lomatarpeisiin suunniteltuja designhuoneistoja, joista löydät monia järkeviä ratkaisuja mm. säilytykseen. Mahdollisuus varata myös huoneisto, josta on suora käynti neljän huoneiston yhteiseen uima-altaaseen.

Bahia Felizin lomakylä
Oma lomakylämme Family Life Bahia Feliz sijaitsee Gran Canarian eteläosassa ja käsittää seuraavat hotellit: Tres Vidas, Las Pitas, Orquidea ja Playa Feliz. Koko lomakylän palvelut ovat käytössäsi huolimatta siitä missä hotellissa majoitut. Alueelta löytyy mm...

  • Kaksi allasaluetta, katettu vauva-allas ja minivesipuisto
  • Leikkipaikka ja supermarket
  • Orquidea Club Spa, jossa kuntosali ja 25-metrinen allas
  • Useita ravintoloita ja mahdollisuus varata All Inclusive

Thea's Coffee Shop & Juice Bar
Family Life Playa Felizistä löytyy Thea's Coffee Shop & Juice Bar, josta voit ostaa laadukasta kahvia, tuorepuristettuja mehuja, salaatteja ja pieniä leivonnaisia.

Valmista ruokasi itse tai varaa edullinen ateriapaketti
Family Life Bahia Felizissä on runsaasti valinnan varaa. Voit varata aamiaispöydän, puolihoidon (aamiainen ja päivällinen noutopöydästä) tai All Inclusiven. Playa Felizistä löytyy lisäksi supermarket.

Kun varaat ateriat aikuisille etukäteen jo kotimaassa, saavat alle 13-vuotiaat vastaavan ateriapaketin veloituksetta. Noutopöytäravintolassa on Children's Corner, jossa tarjoillaan terveellisiä suosikkiherkkuja lapsille.

Perushintaan sisältyy: Majoitus valitussa huoneistotyypissä, ei aterioita.

Sulje