Finnmatkojen Family Life Playa Feliz FFFF

Family Life Playa Feliz FFFF

Modernia designia lähellä merta

Hinta alk.
635 e
07.12.2016 Lähtöpaikka Tampere  
8 päivää
Playa Feliz on osa Family Life Bahía Feliziä ja tarjolla on runsaasti aktiviteetteja. Täällä asut perheinesi modernissa huoneistossa aivan meren äärellä. Voit varata merinäköalallisen huoneiston, jolloin pääset heti aamusta ihailemaan hienoa näköalaa Atlantille. Lisämaksusta voit varata myös All Inclusiven. Näytä lisää
Hinta alk.
635 e
07.12.2016 Lähtöpaikka Tampere  
8 päivää

Playa Feliz on osa Family Life Bahía Feliziä ja tarjolla on runsaasti aktiviteetteja. Täällä asut perheinesi modernissa huoneistossa aivan meren äärellä. Voit varata merinäköalallisen huoneiston, jolloin pääset heti aamusta ihailemaan hienoa näköalaa Atlantille. Lisämaksusta voit varata myös All Inclusiven.

Playa Felizin huoneistot sijaitsevat pienehköissä kaksikerroksisissa rakennuksissa, joiden terasseja ja kävelyteitä reunustavat kiinanruusut ja ihmeköynnökset.

Allaselämää
Family Life Playa Feliz on yksi niistä Bahia Felizin hotelleista, joissa on uima-allas. Täällä voit rentoutua aurinkotuolissa altaan reunalla meri lähelläsi.  Voit varata huoneiston, josta on näköala joko altaalle tai merelle. Alapuolelta kulkee rantakatu Playa Aguilaan ja San Agustiniin.

Bahia Felizin lomakylä
Oma lomakylämme Family Life Bahia Feliz sijaitsee Gran Canarian eteläosassa ja käsittää seuraavat hotellit: Tres Vidas, Las Pitas, Orquidea ja Playa Feliz. Koko lomakylän palvelut ovat käytössäsi huolimatta siitä missä hotellissa majoitut. Alueelta löytyy mm...

  • Kaksi allasaluetta, katettu vauva-allas ja minivesipuisto
  • Leikkipaikka ja supermarket
  • Orquidea Club Spa, jossa kuntosali ja 25-metrinen allas
  • Useita ravintoloita ja mahdollisuus varata All Inclusive

Varaa aamiainen, puolihoito tai All Inclusive
Ateriat eivät sisälly matkan perushintaan, mutta voit varata lisäpalveluna aamiaisen, puolihoidon tai All Inclusiven. Jos haluat valmistaa ateriat itse, löytyy Playa Felizistä supermarket.

Kun varaat ateriat aikuisille etukäteen jo kotimaassa, saavat alle 13-vuotiaat vastaavan ateriapaketin veloituksetta. Noutopöytäravintolassa on Children's Corner, jossa tarjoillaan terveellisiä suosikkiherkkuja lapsille.

Perushintaan sisältyy: Majoitus valitussa huoneistotyypissä, ei aterioita.

Sulje