Finnmatkojen Family Life Las Pitas FFFF

Family Life Las Pitas FFFF

Edulliset huoneistot vehreässä ympäristössä

Hinta alk.
570 e
07.12.2016 Lähtöpaikka Tampere  
8 päivää
Family Life Las Pitas sijaitsee rinteessä, rauhallisella paikalla Bahía Felizin lomakylässä. Lähistöllä ovat kuitenkin niin suuri uima-allasalue, Plaza Canarian aukio, aktiviteetit kuin merikin. Lisäpalveluna voit varata All Inclusiven. Näytä lisää
Hinta alk.
570 e
07.12.2016 Lähtöpaikka Tampere  
8 päivää

Family Life Las Pitas sijaitsee rinteessä, rauhallisella paikalla Bahía Felizin lomakylässä. Lähistöllä ovat kuitenkin niin suuri uima-allasalue, Plaza Canarian aukio, aktiviteetit kuin merikin. Lisäpalveluna voit varata All Inclusiven.

Mukavaa Family Life Las Pitasissa on paitsi hieman yksityisempi sijainti ja portaiden päässä sijaitsevat huoneistot niin myös maaterassilliset huoneistot, joiden edustan nurmialueilla lasten on kiva leikkiä ja temmeltää. Parvekkeellisissa huoneistoissa pääset sitten taas nauttimaan kauniista näkymistä.

Bahia Felizin lomakylä
Oma lomakylämme Family Life Bahia Feliz sijaitsee Gran Canarian eteläosassa ja käsittää seuraavat hotellit: Tres Vidas, Las Pitas, Orquidea ja Playa Feliz. Koko lomakylän palvelut ovat käytössäsi huolimatta siitä missä hotellissa majoitut. Alueelta löytyy mm...

  • Kaksi allasaluetta, katettu vauva-allas ja minivesipuisto
  • Leikkipaikka ja supermarket
  • Orquidea Club Spa, jossa kuntosali ja 25-metrinen allas
  • Useita ravintoloita ja mahdollisuus varata All Inclusive

Aamiainen, puolihoito tai All Inclusive
Family Life Bahia Felizissä on runsaasti valinnan varaa. Voit varata aamiaispöydän, puolihoidon (aamiainen ja päivällinen noutopöydästä) tai All Inclusiven.

Kun varaat ateriat aikuisille etukäteen jo kotimaassa, saavat alle 13-vuotiaat vastaavan ateriapaketin veloituksetta. Noutopöytäravintolassa on Children's Corner, jossa tarjoillaan terveellisiä suosikkiherkkuja lapsille.

Perushintaan sisältyy: Majoitus huoneistossa, ei aterioita. 

Sulje