Finnmatkojen Blue Village Tres Vidas FFFF

Blue Village Tres Vidas FFFF

Perheille sopiva hotelli, tilavat huoneistot

Hinta alk.
620 e 695 e
12.12.2015 Lähtöpaikka Helsinki  
8 päivää
Eteläisellä Gran Canarialla sijaitseva Tres Vidas on osa Finnmatkojen omaa Blue Village Bahía Feliz -lomakylää. Hotellilla on kaikkea kivaa perheille: lastenkerhot, suuri allasalue, useita ravintoloita sekä spa-keskus. Näytä lisää
Hinta alk.
620 e 695 e
12.12.2015 Lähtöpaikka Helsinki  
8 päivää

Eteläisellä Gran Canarialla sijaitseva Tres Vidas on osa Finnmatkojen omaa Blue Village Bahía Feliz -lomakylää. Hotellilla on kaikkea kivaa perheille: lastenkerhot, suuri allasalue, useita ravintoloita sekä spa-keskus.

Rinteeseen terassimaisesti rakennetussa Tres Vidasissa on huoneistoja jopa kuudelle hengelle. Varattavissa on sekä yksiöitä että kolmioita, kaikki perheiden lomatarpeisiin suunniteltuja designhuoneistoja, joista löydät monia huolella harkittuja ratkaisuja mm. säilytykseen. Mahdollisuus varata myös huoneisto, josta on suora käynti neljän huoneiston yhteiseen uima-altaaseen.

Valitset sitten minkä huoneiston tahansa, asut rauhallisella paikalla, samanaikaisesti kuitenkin lähellä kaikkia Blue Village Bahía Felizin palveluita.

Bamseklubi ja Thea's Coffee Shop & Juice Bar
BlueVillage Bahia Felizissä on mm. lastenkerhomme Bamseklubi, leikkipaikka ja suuri allasalue. Iltaisin järjestetään pohjoismaalaisten artistien show-esityksiä.

Playa Felizin Thea's Coffee Shop & Juice Barista voit ostaa laadukasta kahvia, tuorepuristettuja mehuja, salaatteja ja pieniä leivonnaisia.

Blue Village – urheilullisempi kuin koskaan
Tres Vidasista löytyy aktiviteetteja ja kuntoilumahdollisuuksia koko perheelle:

  • Kuntoilua yhteistyössä tunnetun Les Millsin kanssa
  • Vesijumppaa, jalkapalloa ja rantalentopalloa
  • Uimakoulu ja Vesipeuhula vilkkaimpana matkailukautena
  • Kroolauskurssi aikuisille vilkkaimpana matkailukautena

... ja paljon muuta.

Valmista ruokasi itse tai varaa edullinen ateriapaketti
Blue Village Bahia Felizissä on runsaasti valinnan varaa. Voit varata aamiaispöydän, puolihoidon (aamiainen ja päivällinen noutopöydästä) tai All Inclusiven. Playa Felizistä löytyy lisäksi supermarket.

Aamiainen tarjoillaan Orquideassa. Mikäli varaat puolihoidon, voit nauttia päivällisen joko Orquideassa tai Playa Felizissä. All Inclusiven varaavat voivat käyttää Playa Felizin pienempää ravintolaa tai suurempaa Orquidean ravintolaa, jossa tarjolla on runsaampi noutopöytä.

Kun varaat ateriat aikuisille etukäteen jo kotimaassa, saavat alle 13-vuotiaat vastaavan ateriapaketin veloituksetta. Noutopöytäravintolassa on Children's Corner, jossa tarjoillaan terveellisiä suosikkiherkkuja lapsille.

Joulupäivällinen 25.12. ja uudenvuodenpäivällinen sisältyvät All Inclusive -asiakkaiden matkan hintaan. Nämä päivälliset ovat myös muiden asiakkaiden varattavissa lisämaksusta paikan päällä. Puolihoidon varanneille tarjoillaan joulupäivänä 25.12. ja uudenvuodenaattona päivällisen sijaan lounas.

Perushintaan sisältyy:
Majoitus valitussa huoneistotyypissä, ei aterioita.

Sulje