Finnmatkojen Blue Village Playa Feliz FFFF

Blue Village Playa Feliz FFFF

Modernia designia matalissa rakennuksissa lähellä merta

Hinta alk.
585 e 765 e
11.12.2015 Lähtöpaikka Helsinki  
8 päivää
Playa Feliz on osa Blue Village Bahía Feliziä suurine allasalueineen, lastenkerhoineen, aktiviteetteineen ja viihdeohjelmineen. Täällä asut perheinesi modernissa lomahotellissa aivan Atlantin äärellä. Lisämaksusta voit varata myös All Inclusiven. Näytä lisää
Hinta alk.
585 e 765 e
11.12.2015 Lähtöpaikka Helsinki  
8 päivää

Playa Feliz on osa Blue Village Bahía Feliziä suurine allasalueineen, lastenkerhoineen, aktiviteetteineen ja viihdeohjelmineen. Täällä asut perheinesi modernissa lomahotellissa aivan Atlantin äärellä. Lisämaksusta voit varata myös All Inclusiven.

Playa Felizin huoneistot sijaitsevat pienehköissä kaksikerroksisissa rakennuksissa, joiden terasseja ja kävelyteitä reunustavat kiinanruusut ja ihmeköynnökset.

Bamseklubi ja Thea's Coffee Shop & Juice Bar
Blue Village Bahia Felizistä löytyy muun muassa Bamseklubi, leikkipaikka, suuri allasalue, lastenallas pienine vesiliukumäkineen sekä katettu vauva-allas. Iltaisin järjestetään pohjoismaalaisten artistien show-esityksiä.

Thea's Coffee Shop & Juice Barista voit ostaa laadukasta kahvia, tuorepuristettuja mehuja, salaatteja ja pieniä leivonnaisia.

Blue Village – urheilullisempi kuin koskaan
Playa Felizistä löytyy aktiviteetteja ja kuntoilumahdollisuuksia koko perheelle:

  • Kuntoilua yhteistyössä tunnetun Les Millsin kanssa
  • Vesijumppaa, jalkapalloa ja lentopalloa
  • Uimakoulu ja Vesipeuhula vilkkaimpana matkailukautena
  • Orquidea Club Spa, jossa kuntosali ja 25-metrinen allas
  • Kroolauskurssi aikuisille vilkkaimpana matkailukautena


Varaa aamiainen, puolihoito tai All Inclusive
Ateriat eivät sisälly matkan perushintaan, mutta voit varata lisäpalveluna aamiaisen, puolihoidon tai All Inclusiven. Jos haluat valmistaa osan aterioista itse, löytyy Playa Felizistä supermarket.

Aamiainen tarjoillaan Orquideassa. Mikäli varaat puolihoidon voit nauttia päivällisen joko Orquideassa tai Playa Felizissä. All Inclusiven varaavat voivat käyttää Playa Felizin pienempää ravintolaa tai suurempaa Orquidean ravintolaa, jossa tarjolla on runsaampi noutopöytä.

Kun varaat ateriat aikuisille etukäteen jo kotimaassa, saavat alle 13-vuotiaat vastaavan ateriapaketin veloituksetta. Noutopöytäravintolassa on Children's Corner, jossa tarjoillaan terveellisiä suosikkiherkkuja lapsille.

Joulupäivällinen 25.12. ja uudenvuodenpäivällinen sisältyvät All Inclusive -asiakkaiden matkan hintaan. Muut asiakkaat voivat varata päivälliset lisämaksusta paikan päällä. Puolihoidon varanneille tarjoillaan päivällisen sijaan lounas joulupäivänä ja uudenvuodenaattona.

Perushintaan sisältyy: Majoitus valitussa huoneistotyypissä, ei aterioita.

Sulje