Finnmatkojen Blue Village Las Pitas FFFF

Blue Village Las Pitas FFFF

Edulliset huoneistot vehreässä ympäristössä

Hinta alk.
535 e 615 e
30.01.2016 Lähtöpaikka Helsinki  
8 päivää
Las Pitas sijaitsee rinteessä, rauhallisella paikalla Blue Village Bahía Felizissä. Lähistöllä ovat kuitenkin niin suuri uima-allasalue, Plaza Canarian aukio, aktiviteetit kuin merikin. Lisäpalveluna voit varata All Inclusiven. Näytä lisää
Hinta alk.
535 e 615 e
30.01.2016 Lähtöpaikka Helsinki  
8 päivää

Las Pitas sijaitsee rinteessä, rauhallisella paikalla Blue Village Bahía Felizissä. Lähistöllä ovat kuitenkin niin suuri uima-allasalue, Plaza Canarian aukio, aktiviteetit kuin merikin. Lisäpalveluna voit varata All Inclusiven.

Mukavaa Las Pitasissa on paitsi hieman yksityisempi sijainti ja portaiden päässä sijaitsevat huoneistot niin myös maaterassilliset huoneistot, joiden edustan nurmialueilla lasten on kiva leikkiä ja temmeltää. Parvekkeellisissa huoneistoissa pääset sitten taas nauttimaan kauniista näkymistä.

Bamseklubi ja Thea's Coffee Shop & Juice Bar
Blue Village Bahia Felizistä löytyy muun muassa Bamseklubi, leikkipaikka, suuri allasalue, lastenallas pienine vesiliukumäkineen sekä katettu vauva-allas. Iltaisin järjestetään pohjoismaalaisten artistien show-esityksiä.

Playa Felizistä löytyy Thea's Coffee Shop  & Juice Bar, josta voit ostaa laadukasta kahvia, tuorepuristettuja mehuja, salaatteja ja pieniä leivonnaisia.

Blue Village – urheilullisempi kuin koskaan
Las Pitasista löytyy aktiviteetteja ja kuntoilumahdollisuuksia koko perheelle: 

  • Kuntoilua yhteistyössä tunnetun Les Millsin kanssa
  • Vesijumppaa, jalkapalloa ja lentopalloa
  • Uimakoulu ja Vesipeuhula vilkkaimpana matkailukautena
  • Orquidea Club Spa, jossa kuntosali ja 25-metrinen allas
  • Kroolauskurssi aikuisille vilkkaimpana matkailukautena


Valmista ruokasi itse tai varaa edullinen ateriapaketti
Blue Village Bahia Felizissä on runsaasti valinnan varaa. Voit varata aamiaispöydän, puolihoidon (aamiainen ja päivällinen noutopöydästä) tai All Inclusiven. Lisäksi Playa Felizistä löytyy supermarket.

Aamiainen tarjoillaan Orquideassa. Mikäli varaat puolihoidon voit nauttia päivällisen joko Orquideassa tai Playa Felizissä. All Inclusiven varaavat voivat käyttää Playa Felizin pienempää ravintolaa tai suurempaa Orquidean ravintolaa, jossa tarjolla on runsaampi noutopöytä.

Kun varaat ateriat aikuisille etukäteen jo kotimaassa, saavat alle 13-vuotiaat vastaavan ateriapaketin veloituksetta. Noutopöytäravintolassa on Children's Corner, jossa tarjoillaan terveellisiä suosikkiherkkuja lapsille.

Joulupäivällinen 25.12. ja uudenvuodenpäivällinen sisältyvät All Inclusive -asiakkaiden matkan hintaan. Muut asiakkaat voivat varata päivälliset lisämaksusta paikan päällä. Puolihoidon varanneille tarjoillaan päivällisen sijaan lounas joulupäivänä ja uudenvuodenaattona.

Perushintaan sisältyy: Majoitus huoneistossa, ei aterioita.

 

Sulje