Bahía Feliz

Kun valitset Blue Village Bahía Felizin lomakohteeksesi Gran Canarialla, pääsee koko perhe viettämään mieleistään lomaa. Alueella on nimittäin suuret uima-allasalueet, tenniskenttiä, lastenkerho, ravintoloita sekä runsaasti viheralueita juosta ja temmeltää. Valittavanasi on useita majoitusvaihtoehtoja. Ja kun varaat All Inclusiven tai puolihoidon saat lomaa myös ruoanlaitolta. Lue lisää

Kun valitset Blue Village Bahía Felizin lomakohteeksesi Gran Canarialla, pääsee koko perhe viettämään mieleistään lomaa. Alueella on nimittäin suuret uima-allasalueet, tenniskenttiä, lastenkerho, ravintoloita sekä runsaasti viheralueita juosta ja temmeltää. Valittavanasi on useita majoitusvaihtoehtoja. Ja kun varaat All Inclusiven tai puolihoidon saat lomaa myös ruoanlaitolta.

Blue Village Bahía Feliz sijaitsee meren äärellä Gran Canarian kaakkoisosassa, lähellä San Agustinia ja Playa del Inglesiä. Mukavampaa ja monipuolisempaa lomakylää on vaikea kuvitella. Voit kulkea rantatossuissa muutamassa minuutissa niin rannalle, altaalle, ruokapaikkaan, pikkukauppoihin, spahan, kuntosalille, leikkipaikoille ja aurinkotuoleille palmujen varjoon.

Yksi Blue Village, useita majoitusvaihtoehtoja
Blue Village Bahía Feliz on suuri lomakeitaamme, jossa on peräti neljä eri majoitusvaihtoehtoa. Valittavanasi on pienempiä ja suurempia huoneistoja Playa Felizissä, Tres Vidasissa ja Las Pitasissa. Tai voit majoittua kahden hengen hotellihuoneeseen, sviittiin tai perhehuoneeseen hotelli Orquideaan. Asutpa sitten missä näistä hotelleista tahansa, ovat kaikki allasalueet, ravintolat ja palvelut käytettävissäsi. Valitessasi Blue Village Bahía Felizin teet lisäksi ympäristöystävällisen valinnan, sillä koko lomakylä on ympäristösertifioitu.

Aina Blue Villageissa
Lapsille ja nuorille on tarjolla aktiviteetteja kuten Bamseklubi ja uimakoulut sekä The Hangout nuorille. Aikuiset voivat valita useista päivittäisistä urheilu- ja kuntoiluvaihtoehdoista. Ja päivällisen jälkeen on ohjelmassa iltashow suurella näyttämöllä.

Varaa puolihoito tai All Inclusive
Vaivattomaan lomanviettoon suosittelemme ateriapaketin varaamista. Noutopöytäpäivällisiin sisältyy illan teeman mukaisia ruokalajeja, live cooking, kasvisruokia, runsas salaattipöytä, pastapiste, lasten oma buffé, jälkiruokapöytä sekä suklaalähde. Ja jos varaat All Inclusiven, sisältyy hintaan lisäksi yksi päivällinen Tavern by The Sea à la carte -ravintolassa. Sekä tietysti maksuttomat juomat, jäätelö ja välipalat.

Meren äärellä
Uida voit joko pienellä, osin kivisellä, pienellä rannalla tai useilla allasalueilla. Voit vuokrata purjelaudan, osallistua monenlaisiin allasleikkeihin ja -peleihin tai rantalentopalloon.

Rentoudu spa-hoidoissa
Blue Villagessa on myös oma hyvinvointikeskus, jossa voit pientä maksua vastaan nauttia kuntouinnista, treenata kuntosalilla tai nauttia hieronnoista tai porekylvystä Active Circuit Pool -altaalla. Tarjolla on monenlaisia kauneushoitoja aina aromahieronnasta suklaa- tai aloe vera käärehoitoihin.

Ostoksia ja ravintoloita
Lomakylässä on pieni Plaza Canaria -ostoskeskus useine ravintoloineen ja pikku putiikkeineen, rakennettuna espanjalaisittain torin ympärille. Jos kaipaat enemmän ostospaikkoja ja laajempaa ravintolatarjontaa, pääset Playa del Inglésiin edullisesti ja vaivattomasti bussilla tai taksilla

Retkiohjelmistomme
Mikäli haluat kokea Gran Canariaa enemmän, tarjoamme sinulle lukuisia retkivaihtoehtoja. Esimerkkeinä ostosretket, patikointiretket vuoristossa, kokopäiväretki Palmitos Park -eläinpuistoon sekä perheille sopivat jeeppi- ja kamelisafarit. Jos matkustat Gran Canarialle ensimmäistä kertaa, suuri saarikierros on hyvä tapa tutustua saareen. Lue lisää Retket-välilehdeltä.

Vuokraa auto etukäteen
Auton vuokraaminen on myös hyvä tapa tutustua kauniiseen ja monipuoliseen Gran Canariaan. Mukavalla etäisyydellä ovat niin vuoriston vaelluspolut, golfkentät, vesipuistot kuin monet viehättävät pikkukylät. Jo matkavarauksen yhteydessä voit vuokrata auton 3–7 päiväksi. Lue lisää autonvuokrauksesta »

Sulje
Arvioitu lentoaika: Helsingistä Gran Canarialle meno n. 6 t 40 min/paluu 6 t 20 min.
Lentokenttäkuljetus: Kuljetus Las Palmasin lentokentältä Bahía Felizin hotelleihin kestää n. 20–25 min. Näytä lisää

Kuljetus Las Palmasin lentokentältä Bahía Felizin hotelleihin kestää n. 20–25 min.

Maksullinen lentokenttäkuljetus on varattavissa ennakkoon. Opas on vastassa lentokentällä, mutta ei tule mukaan bussiin.

Sulje

Suosituimmat hotellit