Finnmatkojen Mariposa del Sol FFF+

Mariposa del Sol FFF+

Huoneistohotelli monin mukavuuksin

Mariposa del Sol -huoneistohotellissa on vain 40 huoneistoa ja se sijaitsee Arguineguínissa rauhallisella Patalavacan alueella. Hotelli sijaitsee korkealla ja se on rakennettu terassimaisesti vuoren rinteeseen. Huoneistoja löytyy jopa viidelle.  Näytä lisää

Mariposa del Sol -huoneistohotellissa on vain 40 huoneistoa ja se sijaitsee Arguineguínissa rauhallisella Patalavacan alueella. Hotelli sijaitsee korkealla ja se on rakennettu terassimaisesti vuoren rinteeseen. Huoneistoja löytyy jopa viidelle. 

Mariposa del Sol tarjoaa hyvät puitteet mukavalle lomalle, vieraiden käytettävissä on mm. WiFi koko hotellin alueella sekä pesutupa. Ja aivan nurkan takana on ruokakauppa.

Allas vai ranta?
Uima-altaassa on korotettu osa, jossa voit ottaa aurinkoa tai leikkiä altaan keskellä. Yhdistetty allasbaari ja ravintola on avoinna talvisaikaan klo 11.00–19.00 ja mahdollisesti myös myöhempään, jos hotellilla on päivällisvieraita.

Patalavacan rantaan on mukava kävelymatka. Hieman kauempana, kuitenkin vielä aivan lähietäisyydellä La Vergassa on upea vaalea- ja hienohiekkainen Anfin ranta.

Huoneistosta merinäköala
Mariposa del Solia on kunnostettu asteittain ja nyt kaikki huoneistot on uudistettu ja ovat tasoltaan samaa luokkaa. Jos varaat merinäköalallisen huoneiston, pääset asumaan ylimpiin kerroksiin, joista avautuu näköala Patalavacaan ja Atlantille.

Heti hotellin yläpuolella on pysäköintialue, mikä on hyvä tietää, jos olet aikeissa vuokrata auton.

Perushintaan sisältyy: Majoitus huoneistossa, ei aterioita.

Sulje