Mariposa del Sol FFF+

Huoneistohotelli monin mukavuuksin

Mariposa del Sol -huoneistohotellissa on vain 40 huoneistoa ja se sijaitsee Arguineguínissa rauhallisella Patalavacan alueella. Hotelli sijaitsee korkealla ja se on rakennettu terassimaisesti vuoren rinteeseen. Useimmat huoneistot on uudistettu kesän 2013 aikana! Lue lisää

Mariposa del Sol -huoneistohotellissa on vain 40 huoneistoa ja se sijaitsee Arguineguínissa rauhallisella Patalavacan alueella. Hotelli sijaitsee korkealla ja se on rakennettu terassimaisesti vuoren rinteeseen. Useimmat huoneistot on uudistettu kesän 2013 aikana!

Mariposa del Sol tarjoaa hyvät puitteet mukavalle lomalle, hotellissa on vieraiden käytettävissä mm. pesutupa ja heti nurkan takana on ruokakauppa. Lisäksi koko hotellin alueella on langaton internetyhteys.

Allas vai ranta?
Uima-altaassa on korotettu osa, jossa voit ottaa aurinkoa tai leikkiä altaan keskellä. Yhdistetty allasbaari ja ravintola on avoinna talvisaikaan klo 11.00–19.00 ja mahdollisesti myös myöhempään, jos hotellilla on päivällisvieraita. Patalavacan rantaan on mukava kävelymatka. Hieman kauempana, kuitenkin vielä aivan lähietäisyydellä La Vergassa on hieno vaalea- ja hienohiekkainen Anfin ranta kristallinkirkkaan veden äärellä.

Huoneistosta merinäköala
Jos varaat Mariposa del Solista merinäköalallisen huoneiston, pääset asumaan ylimpiin kerroksiin, joista avautuu upea näköala Patalavacaan ja Atlantille. Huoneistotyypistä riippumatta asut modernissa ja raikkaassa huoneistossa, sillä hotellia on kunnostettu kesän 2013 aikana, ja kaikki huoneistot ovat saman tasoisia.

Heti hotellin yläpuolella on pysäköintialue, mikä helpottaa autonvuokraajan elämää.

Perushintaan sisältyy: Majoitus huoneistossa, ei aterioita.

Sulje

Suosituimmat hotellit