Finnmatkojen Terraza de Amadores FFFF

Terraza de Amadores FFFF

Tilavat huoneistot lähellä rantaa

Huoneistohotelli Terraza de Amadores sijaitsee erinomaisella paikalla Amadoresissa. Hieno hiekkaranta, ravintolat ja ostospaikat sijaitsevat kaikki lyhyehkön kävelymatkan päässä. Asut tilavissa huoneistoissa, jotka sopivat hyvin perheille. Näytä lisää

Huoneistohotelli Terraza de Amadores sijaitsee erinomaisella paikalla Amadoresissa. Hieno hiekkaranta, ravintolat ja ostospaikat sijaitsevat kaikki lyhyehkön kävelymatkan päässä. Asut tilavissa huoneistoissa, jotka sopivat hyvin perheille.

Koska hotellissa on vain 46 huoneistoa, ei uima-altaan äärellä ole juurikaan tungosta. Allasalueella on myös ympäri vuoden lämmitetty lastenallas sekä allasbaari, josta voit ostaa välipaloja ja pikkupurtavaa.

Varaa aamiainen
Allasbaarissa tarjoiltavan pienen aamiaispöydän voit varata lisämaksusta etukäteen. Terraza de Amadoresissa on myös hyvä ruokakauppa, jonka valikoimista löydät lähes kaiken mitä lomakokkailuun tarvitset.

Tilavat huoneistot
Huoneistot ovat tilavia ja nykyaikaisesti sisustettuja. Osa parvekkeista on melko harvaan liikennöidylle tielle päin. Varattavissa on myös huoneistoja, joista on rajoitettu merinäköala ja parvekkeet merelle tai laaksoon. Moni huoneisto on iltapäiväauringon puolella.

Perushintaan sisältyy: Majoitus huoneistossa, ei aterioita.

Sulje